A Kossuth-díjas Kovács Ákos volt a Pesti TV Politika Hobbista című műsorának kedd esti vendége, ezt emeletezte ki most az Origo.

A zenész őszintén beszélt számos témáról, így például arról, hogy mit gondol a gyerekeire nehezedő, intenzív, progresszív agymosásról, a Black Lives Matter-mozgalomról.

Én is szülő vagyok, négy gyerekem van. A nagyfiam már kirepült, de a többiek hol tanulnak, hol nem tanulnak, nem igazán tudom leellenőrizni. Bekopogsz egy gyerekszobába, és akkor rád ordítanak: "apa, ne zavarj, tornaóra van!"

- ez számomra nagyon furcsa szituáció.

Olyan, mintha egyfajta gumiidőben élnének a gyerekeink

- mondta a zenész a műsorban..

Ákos azt is kifejtette, hogy a "gyerekek erőszakos-progresszív megtévesztésére és befolyásolására irányuló liberális agymosást" ő maga is érzi a bőrén, apaként.

Azt már nehéz lesz kinőni, hogy mondjuk az amerikai barátom azért hozta el az egyetemről a gyerekét, mert ott kirúgtak egy professzort, aki azt találta mondani, hogy csak két (biológiai) nem létezik (...) azt nehéz nem látni, hogy van egy nagyon erőszakos ideológia, ami a gyerekeinkre is rányomul,amely bedob mindig valamilyen témát, tematizálva a közbeszédet (...) nem marad más, mint normálisnak maradni, és vitában helytállni (...) meg kell próbálni érvelni, amíg még hagynak minket

- tette hozzá.

"A gyerekek erőszakos-progresszív megtévesztésére és befolyásolására irányuló liberális agymosástól" fél Ákos
Kép:Propeller

Az énekes kétségesnek látja, hogy az érvelésre, normális párbeszédre adódik még lehetőségünk a közeljövőben. Véleménye szerint ezt mutatja az is, hogy több nyugati országban szinte levadásszák azokat a felhasználókat a közösségi oldalakról, akik szembemennek bizonyos ideológiával.

Magyarország szerinte a politikai diskurzus szempontjából a béke szigete. Kifejtette:

hazánkban szerencsére nem kell számítani olyan durva utcai jelenekre, mint amiket például a Black Lives Matter tüntetéseinél láthattunk Amerikában.

Forrás:Origo.hu
Címlapkép:YouTube

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Háááát Ákos az ILliberális agymosás biztos hogy működik itt vagy rá élő példának. Agymosottként azt képzeled , hogy van liberális agymosás. Gondolom rettegsz a pirézektől is és nem szeretnéd , hogy el lepjék az országot. Szónék ne aggódj egyik miatt se. Mindkettő csak a zakkant agyadban létezik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Eresz vitézek szaros farkú rühes banda.
gina
Pedig lehetne végre hogy a nép az utcára vonul egy mocskos diktatúra vezette aljas hitler utánzat és bandája ellen.. de ami nem késik az nem múlik
Qqberci
Ne félj, nyivÁkos, nálad nincs mit mosni!...
Gazella
Elborult az a sekélyke kis agyad a narancs elméletekkel... sose voltál a szívem csücske.. narancs csürhe seggnyalonc.
Pipás
A gyerekeknek több eszük van, mint ahogy ez a hülye gondolja. Nem akarnak egy ilyen mocskos, gyűlölködő, tolvaj országban élni.
Néro
Háááát Ákos az ILliberális agymosás biztos hogy működik itt vagy rá élő példának. Agymosottként azt képzeled , hogy van liberális agymosás. Gondolom rettegsz a pirézektől is és nem szeretnéd , hogy el lepjék az országot. Szónék ne aggódj egyik miatt se. Mindkettő csak a zakkant agyadban létezik.
justhpeter
Ákosnak nagyobb szüksége van orvosi kezelésre mint bárki másnak.
nezelodo
"A buzipropagandát ott kell elfojtani, ahol fel meri ütni a fejét."
Megy a hőbörgés folyamatosan, de amikor a brüsszeli rendőrség lecsapott rájuk, ment az ordítozás, hogy utaznak rájuk! Nem tudom, ha a Cinege utcában valaki mászna a csatornán lefelé, mit szólna az a sok szimat, aki hessegeti arrafelé a szúnyogokat? Hátha még az ál-házastársa magas állami tisztséget viselne a sporttársnak!? Neki mennének, annak a titkosszolgálatok, aki lebuktatta őket?
namihami
Végre egy őszinte, elfogulatlan, pártra és részre NEM hajló nyilatkozó. Aki távol tartja magát a kormánypárti propagandától, pénzt és pressziót nem fogad el tőlük. Pusztán a zenélésből keresett anyagiakból él, járjon az akármilyen hátrányos megkülönböztetéssel és nehézségekkel. Az állami vezető kegyeit nem keresi.
Ilyen egy hiteles ember.
(place commercial here). (x). (ez itt a reklám helye). (stb...)
Aki Én
@Shikaratyi: Tőled, mint gyakorló szakembertől elfogadom az ilyen korrekt, érvekkel teli választ?
Kaleta vagy Szájer identitástestvéred mit szól ehhez az éles kritikához?
Aki Én
Van abban valami perverz undor, mikor buta fideszesek beszélnek a ,,más vélemény elfogadásáról".
tudode
Igen!

Ígyűködik a percemberek diaDALA egy kis alamizsnáért járulva azokhoz, akik nem ismernek se Istent, se embert a hatalom megtartásáról, és a maniról van szó!
.
Akik az elveiket úgy változtatgatják ahogy az érdekeik úgy kívánják!
.
Ha kell kommunista ügynökként, ha kell "igazi liberálisként"
.
------ A Liberális Internacionálé egykori alelnöke belerúgott még egyet a liberalizmusba
vastagbor.atlatszo.hu/2014/07/27/liberalis-internacianale/
----------------------
.
Isten mentse meg az országot attól, hogy a jövő nemzedékére háruljon a TABU ország ,közjogilag érvénytelen űl lebzselőinek elzavarása, a moslékzabáló felnőttek helyett!
.
Ákos fater emígyen:
.
---- Nem tetszik a rendszer
www.youtube.com/watch?v=GSP81Che1X0&t=169s
------------------
.
!!!
ómió
És joggal fél! A "haladó" Nyugatról jövetben már nálunk is "dörömböl"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.