A szerda esti falrengető bejelentés után újabb részletek láttak napvilágot a közelgő házasságkötés latin-amerikai szappanoperák hangulatára emlékeztető szerelmi előzményeinek részleteiről.

Titkos forrás: így talált egymásra Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea

Fotó: hot! 

Szerdán reggel a Mészáros-Várkonyi love story legfontosabb forrása hot! magazin, amely a kormánypárthoz közel állónak tekintett KESMA sajtóholding nyomtatott bulvárkiadványa. A hot!-ot kiadó Mediaworks nevű céget annak idején Mészáros Lőrinc ajándékozta oda a KESMA-nak.

A hírt a hot! promóciója keretében szerdán hozták nyilvánosságra, erről itt írtunk. Érdekesség, hogy a hot! címlapjára

csak Várkonyi képét tették ki,

noha a bulvár szabályai szerint ilyen sztorik esetében majdhogynem kötelező címlapon megjelentetni a pár mindkét tagjának képét.

A lapnak ezen túlmenően egy, a pároshoz közeli forrás árult el információkat, aki többek között elmondta, a környezetükben egyáltalán nem tabu Andrea és az egykori gázszerelő-oligarcha kapcsolata – idézi a Blikk, a Ringier-Alex Springer bulvárlapja a hot! magazint.

Várkonyi egy a neve elhallgatását kérő kollégája arról is beszélt, hogy a páros a munkából kifolyólag már régóta ismeri egymást, de sokáig csak látásból tudták a másikról, hogy ki kicsoda.

"Csak jóval később kerültek közelebbi kapcsolatba, nagyjából azután, hogy Lőrinc elvált. Egy véletlen találkozás hozta őket közelebb egymáshoz."

A hot! magazinnak nyilatkozó informátor úgy fogalmazott, az első lépést az üzletember tette meg, akivel mondhatni a legjobbkor találkoztak.

"Mindketten túl vannak egy váláson, van gyerek itt is, ott is – hamar megvolt köztük az összhang. Árad belőlük a harmónia és az, hogy mennyire szeretik egymást. Így nem is csodálkoztunk, amikor kiderült, hogy Lőrinc megkérte Andi kezét, s hogy összeházasodnak"

- magyarázta a lapnak a bennfentes.

Forrás: Blikk

Címlapkép: hot!

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bluewhale
Komoly magazin! Törőcsik Marinak csak egy ici-pici hely jut a címlapon...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
Várkonyi hozzámegy Mészáros sármos bankszámlájához. Az ilyen frigy addig szokott tartani amikor a nő érzi, hogy elég lesz a vagyon a további életéhez. Mészáros egyébként is a falu bikája azzal a különbséggel, hogy a bika jobban néz ki.
percsi
@Peller Anikó: Szerintem távházasságból nehezen lehet összehozni gyereket. Bár létezik spermabank, és bérapára is futtya.
percsi
Bankszámla-Várkonyi love story - Mészáros csak egy futó kaland!
Sajnos pár éve elkezdődött a meglovasított közpénz - közvagyon különböző helyre való elrejtése.
Remélem jövőre megkezdődik az elszámoltatás, elég visszalapozni 10 évet.
Teljes vagyonelkobzással az elmúlt 32 év milliárdjai is előkerülnének.
simmering73
Nem a harmónia hanem a gáz áradt körülöttük, mert Lőrinc rosszul szerelt fel egy konvektort.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.