LifeTV-n futó Bréking című műsor vendége volt Zámbó Krisztián, ahol a gyereknevelés során belefér-e egy-egy pofon témát boncolgatták – írja a Ripost.

Ezt biztos nem gondolta volna Zámbó Krisztiánról
Fotó:Youtube

Zámbó Krisztián megdöbbentő történetet mesélt el a gyerekkorából, azt is elmondta, hogy megboldogult édesapja soha sem ütötte meg, ellenben nagymamája olykor nagyon elverte. Állítása szerint meg is érdemelte, mert "nagyon durva" dolgokat csinált. Egyszer például szándékosan gyújtott fel egy házat.

Nyolc-kilencéves voltam, volt egy kislány barátnőm, és felgyújtottunk egy házat, mert azt hittük, hogy szellemház. A ház mellett volt egy szénaboglya, azt felgyújtottuk, és azzal már égett minden. Egy nagy kukoricás közepén volt egy elhagyatott ház Galgahévízen 1989 környékén, és minden éjszaka egy gyertya égett ott, nagyon para volt... Meggyújtottuk a szénát, a ház fele leégett, a több hektár kukoricás pedig teljesen leégett. A nagymamám akkor elkezdett keresni, de én megszöktem, mert megijedtem, és egy csirkeólban ültem két napig... Bevitt a leghátsó szobába, és hozta a síbotokat, hogy csattanjon

- emlékezett vissza az énekes.

Forrás:Ripost
Címlapkép:Youtube

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.