A második oltás után lett pozitív a koronavírus-tesztje Dévényi Tibornak. Az orvosa szerint annak köszönhető, hogy még él, hogy már túl volt az oltáson − írta meg a Blikk.

Dévényi Tibi bácsi a második oltása után kapta el a koronavírust

Fotó: MTI /Koszticsák Szilárd

Dévényi Tibor leginkább attól tartott, hogy kórházba kerül.

"Az én koromban már minden betegség ijesztő. A hetvenötödiket taposom, és ilyen helyzetben leperegnek előttem az életem dolgai. Nagyon gyenge voltam, és meg kell mondjam, megijedtem. Tartottam attól, hogy a mandulagyulladás miatt legyengült szervezetemet majd kihasználja a koronavírus"

− mondta a műsorvezető. Arról is beszélt a lapnak, hogy a kutyájával naponta ötször megy le sétálni, de igyekszik akkor, amikor nincsenek sokan.

"Tartom a távolságot, vigyázok magamra és beoltattam magam, amint lehetett, és nagyon fontosnak tartom, hogy más is megtegye. Én is azért úsztam meg a súlyosabb következményeket, mert be voltam oltva"

- mondta Tibi bácsi.

Forrás: Blikk

Fotó: MTI /Koszticsák Szilárd

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

home office
Dévényi Tibi bácsit azért nem rúgom tökön, mert bácsi.
Bácsikat (és néniket) nem rúgunk tökön - ez egy alapvetés.
Kb. 30 éve nem érdekel Dévényi Tibor.
Közben bácsi lett? Így járt!
CsipkeRózsa
@home office: Szerintem már akkor is bácsi volt, hiszen főleg gyerekekkel foglalkozott.
Emmersson71
"Tartom a távolságot, vigyázok magamra és beoltattam magam, amint lehetett, és nagyon fontosnak tartom, hogy más is megtegye. Én is azért úsztam meg a súlyosabb következményeket, mert be voltam oltva"

Tegyük hozzá, hogy bátran és propagandisztikusan (ahogyan a friss Kossuth-díjas Nagy Feró is) lenyilatkozta, hogy Sinpharmot kapott. Ha Tibi bá't Pfizerrel oltották volna és úgy fertőződik meg, akkor a mondat úgy hangzott volna, hogy "hiába kaptam meg mind a két oltást, ennek ellenére ágynak estem Coviddal..csoda, hogy túléltem!"

***

Mellesleg, ez az ember egy nímand. Semmi értékelhetőre nem emlékszem vele kapcsolatban! Mindenki csak a szánalmas Három kívánság című gagyira emlékszik a neve hallatán:)
Riporterként értékelhetetlen, műsorvezetőnek ripacs. Beszélni nem tud, irritáló a hangja.
percsi
"A második oltás után lett pozitív a koronavírus-tesztje Dévényi Tibornak. Az orvosa szerint annak köszönhető, hogy még él, hogy már túl volt az oltáson"
Az is meglehet, hogy az oltásnak köszönhető a pozitív teszt.
terlasz
Elfelejtetted elmondani Tibibá, hogy a legjobb keleti vakcinát adattad be magadnak. Így is megkaptad a zsetont a reklámért?
nezelodo
A Pfizer oltásnak köszönhetően dobálhatja még sokáig a pöttyös labdákat a személyiségéhez illő rádióban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.