Döbbenetes dolgokat mesélt el a botrányhős énekesnő, Tóth Andi a gyerekkoráról – írja a Bors.hu.

Tóth Andi megdöbbentő vallomása az apjáról: „Ha elrontottam valamit, azt mondogatta, egy ócska drogos k..va leszek"
Fotó:Youtube

Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban mesélte el, hogy

Maximalista édesapja pokollá tette a családja életét, és a kamaszkori megpróbáltatások következménye később gyötrelmes pánikrohamokban jelentkeztek

Mindössze tizenöt éves volt Tóth Andi, amikor elhagyta szülőföldjét, szeretteit, és Magyarországra költözött, hogy karriert csináljon. A fiatal lánynak családi támogatás nélkül kellett egy csapásra felnőtté válnia és boldogulnia. Az énekesnő nem titkolja, hogy nehéz időszakon van túl, és persze abban is biztos, hogy még közel sincs vége a megpróbáltatásainak, amíg eléri a célját.

A műsorban az is kiderült, hogy

személyiségét az édesapjával való konfliktusos viszonya formálta ilyenné

Arról is beszélt, hogy két év váltak el a szülei

Az apukámat nem csíptük soha. Fellélegeztünk, hogy elment, így az anyukám is békében lesz, és mi is a testvéremmel. Az apukámmal voltak bajok, nem könnyítette meg a gyerekkoromat

- meséli Andi, aki érezhetően nem szívesen beszél gyerekkori traumáiról.

Apukám akarta, hogy énekes legyek, mert abban van pénz. Legalábbis ő azt hitte, hogy van… Ezért napi két órát kellett gyakorolnom minden áldott nap. Amivel nem is volt baj, mert szerettem énekelni, de az érzés, ami a kényszeres gyakorláshoz kötődik bennem, nem jó emlék. Ha elrontottam valamit, azt mondogatta, hogy az utcán fogom végezni, és egy ócska drogos k*rva leszek…

Andi sokkoló vallomása azzal folytatódik, hogy elmeséli, hogy egy agyi rendellenesség miatt rendkívül rosszul viseli a stresszt. Pánikrohamok gyötörték, melyekről azt hitte, hogy az akkori barátja miatt jöttek elő. Azután jött rá, hogy nagyrészt ezek is az édesapjához és a gyerekkorához köthetők, ezért pszichológushoz fordult segítségért.

Epilepsziára gyanakodtak, bevittek megvizsgálni. Azt mondták, hogy van egy agyi rendellenesség: lefordítva kattog az agyam akkor is, amikor alszom, vagyis nem tud kikapcsolni, emiatt van egy plusz stresszleterheltsége. Ezért ha kiborulok, akkor kiakad az agyam is

- mesélte, majd azt is hozzátette, hogy nagyon sokszor vitte el a mentő emiatt.

Az énekesnőt szerelmei sem segítették túl a lelki bajain

Furcsa, hogy amikor volt párom, gyakrabbak voltak ilyen rohamaim. Ezért is gondolom, hogy a két párkapcsolatom rossz volt. Mert megnyugvást kellene találni egy kapcsolatban, és nem feszültséget. Most egyedül vagyok, és azóta nem volt rohamom sem.

Andi hozzátette: párjai eleinte megrémültek a rohamai láttán, később már meglehetős közönnyel viselték. Előfordult hogy aktuális szerelme csak legyintett:

Te csak rohamozzál, megyek meccset nézni.

Forrás: Bors.humetropol.hu
Címlapkép: Youtube

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr Beviz Elek
A hölgyek tudat alatt az apa mintájára választanak párt! Ettől nehéz elvonatkoztatni! Ha mégis sikerül, az tudatos, de egyben kényszeres is! Fel kellene keresni egy szakembert (pszichiáter), aki hosszas beszélgetésekkel tudná ezt a berögződött, rossz mintát oldani. Ezalatt azt értem hogy a superego minden férfihoz nálad az apamodellt társítja!
Másik dolog! Utólag át kellene értékelni neked ezt a gyermekkori kényszert! Ugyanis nem vagy egyedül ezzel a "problémával" ! Mindaddig, amíg probléma, nem tudja magát ezen túltenni! Talán, még ha nehéz is, bele kellene gondolni, hogy milyen jó, hogy akkor apu ezt mondta (nem erőltette), hisz a hivatásomban sikeres lettem! Ha lehet, nézd a pozitív oldalát, még ha nehézkes is!
Ha még apu él, keresd meg, mondd el neki mindezt személyesen! Sírj bátran, sírd ki magad! Nem szégyen, ő is sírni fog!
Aztán menj el az X-Faktoros mentorodhoz, akinek a személyében te egy új apára találtál!
namihami
Végre egy igazán közérdeklődésre számottartó téma. Az olvasók milliói körmüket lerágva várják az életének szappanoperába illő folytatásos részleteit.
Emmersson71
Azt nem tudom, drogos-e. Hogy qrva, volna, azt nem mondanám, de közelíti a munkakört.
Éneklésről nem igazán hallani vele kapcsolatosan, egy slágerét sem ismerem, pedig hallgatok rádiót.
A mellei viszont napi szinten köszönnek be a neten...
Eladott Ország
@namihami: Mesélhetne még az oboa tanszak óráiról is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.