Az ifjú pár már lelkesen újítja fel az ingatlant.

A Telex találta meg azt azt a XII. kerületi házat, ahova információik szerint a friss szerelmespár, Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea költözik majd. 

Ez az a ház, ahova Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea költözik majd!

Az ingatlanról annyit lehet tudni, hogy a Széchenyi-kilátó melletti utcákban van valahol, és a környéken (amely Budapest egyik legdrágábbja) sok régi, patinás villaépület és újabb luxusingatlan is áll.

A cikk szerint a kétezres évek stílusában épült házat jelenleg kívül-belül tatarozzák, egy jókora verandaféleség épül hozzá.

Az ingatlan kertjében egy kisebb tó található, magában a házban a a tulajdoni lapok tanúsága szerint négy lakás van, együtt közel 500 négyzetméteresek, és hatalmas teraszok is tartoznak hozzájuk. A házhoz az egyik oldalról ugyan elég közel van a szomszéd ahhoz, hogy teljesen elzártnak lehessen nevezni, a másik oldalán fekvő telek viszont teljesen üres.

A házról nem tettek közzé képeket, és címet sem, a leendő lakók személyiségi jogainak tiszteletben tartása miatt.

A költözést maga Várkonyi erősítette meg azzal, hogy ügyvédi felszólítást küldött a lapnak arról, hogy milyen jogszabályokat kell betartania a lapnak, ha a házukról ír cikket. A levélben azt írják, hogy tudomásukra jutott, hogy a lap a jövőbeli otthonukról gyűjt információkat, és le is fényképezte azt.

Forrás: Telex.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Akkor irjatok legközelebb mészárosról meg a lotyójáról, ha vissza lesz véve a 480 milliárdos vagyon. Mert kit érdekel, hogy ki kivel, és miért esik szerelembe. Ahova költöznek erre a kis időre az is a miénk- úgyhogy tessék rá vigyázni, nem rongálni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
A propeller is nyugodtan oda tehetné Mészáros pofázmányát Várkonyi mellé. Csak hogy jobban látszódjon a kontraszt.
Eladott Ország
@Horizont: ma, 09:34 ♦ "Nem közszereplő. Meg a lónak a faszát, azt. Magyarország azonban nem egy normális hely, ahol holmi strómanoknak felelniük kell az általuk összeharácsolt milliárdokért. Az persze elég egyértelmű, hogy az ország leghíresebb strómanja, Mészáros Lőrinc nem rendelkezik saját vagyonnal, az általa felhalmozott pénzekért minden bizonnyal Orbán Viktor felelős. Nem az ő nevén van – hisz akkor hogy tudná beleírni azt vagyonnyilatkozatába, hogy nincs egy forint megtakarítása sem –, azonban akinek van két szeme, az pontosan látja, hogy kihez is tartozik a vagyon. Mészáros már több ízben bizonyította, hogy gondba kerül, ha kérdéseket tesznek fel neki. Nem túlzottan mikrofonképes, ezért megpróbál minél inkább elbújni a kamerák és mikrofonok elől."
kolozsvaros.com/2020/02/14/nem-kozszereplo-meg-a-lonak-a-faszat-azt/
vacsi
Végül is, melyik "az a ház"? Mer a cikkből nem derül ki! Érdekelne még az is, hogy az ilyen firkászoknak milyen iskolai végzettségük van. Az ilyenekre mondta a nagyanyám: ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna!
namihami
Látszik, hogy ti még sose hallottatok igaz (mondom: IGAZ) szerelemről.
Feltételezni se merem, hogy Andikánál, abban a boldogságban égő, vágyakat érző szivecskéjében vagy a kis buksijában meg se fordul a pénznek még a gondolata se, mikor az ő kis bikucija szerelmesen közelít a hitvesi ágyikó felé. Csupán az ifjonti vér forrósága...
kereső
Akkor irjatok legközelebb mészárosról meg a lotyójáról, ha vissza lesz véve a 480 milliárdos vagyon. Mert kit érdekel, hogy ki kivel, és miért esik szerelembe. Ahova költöznek erre a kis időre az is a miénk- úgyhogy tessék rá vigyázni, nem rongálni.
namihami
@Eladott Ország: 11.20: Na, ugye mégis létezik igényesen felújított panellakás. És ti még azt mondjátok, hogy a panelproliknak nem lehet fejlett a szépérzéke? Itt az élő példa, hogy kispénzből is lehet szépet kialakítani. Pusztán akarni kell.
lampa laz
"hogy ügyvédi felszólítást küldött a lapnak arról, hogy milyen jogszabályokat kell betartania a lapnak, ha a házukról ír cikket. A levélben azt írják, hogy tudomásukra jutott, hogy a lap a jövőbeli otthonukról gyűjt információkat, és le is fényképezte azt."
Rohadjon le az az érzékeny lelketek. Illene megmutatni azt a kecót b+, hisze mégis csak a mi pénzünkön vettétek meg. Azt is mondhatnám, h több közünk van hozzá mint nektek, mert mi megdolgoztunk érte.
Ifjú pár, ez meg beszarás -de, meddig- ezen + már csak röhögni lehet...
cikicakk55
@Eladott Ország: ma 11:20
Na ebbe a kecóba belefér jó pár maffiózó. Furcsa lesz megszokni nekik a 3x3 méteres cellát.
lampa laz
@Horizont: ...de mi a fasszal töltik meg ezt az 500 m2-t? Gondolom csak a kis Bocskor költözik velük. Ez is 1 fajta magyar rongyrázás, h kérkedjenek vele, nehogymá a kordavilla nagyobb legyen mint az övék...
CsipkeRózsa
Várkonyi Andrea hogy fogja ezt takarítani? Nem cserélnék vele.
lampa laz
@CsipkeRózsa: Hyppolit a lakáj, jutott eszembe róluk, mint felkapaszkodott senkik. Lesz ott cseléd bőven aki takarítson a luvnya helyett.
NKF
Ezek a rohadékok állandóan játszák az eszüket,olvasni meg nem tudnak.
lampa laz
@Horizont: Igen aranyos volt akárcsak Kabos Gyula. Tele humorral, de jól ábrázolták az új gazdagok viselkedését. Ezeknél is úgy lesz majd, h várkonyi diplomás naccsága fogja formálni a tajparasztot, aki itt is előbb, utóbb a hagymát is hagymával fogja zabálni, csak azért is.
balos
Milyen fából faragják a gyereküket?A-kácból!
moareka
Elég hamar kinyit a csípája a tekintetes, méltóságos, nagyságos asszonyságnak
libellle
Oho, nagyon lustig a helyzet. Ez a nö és az a kisiklott alkatü valami összkoltöznek és összeházasodnak??? Hahahahahaha. Valami olyasmiröl beszélt ahogyan visszakövettem, hogy kizárólag intellektualis ferfiaknak van elönyük a kis életében. Phu nagyon alacsony a merce tuberozsa mert ez a tökfej két mondatot nem tud elmondani összefüggöen. hahahaha
moareka
Remélem a Telexnel összef... .. ták magukat...
Gazella
@Horizont: bocs csak közel 500 negyzetmeteresek...
home office
És akkor most képzeld el, ahogy Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea nagyívű mélyenszántó beszélgetéseket folytat a világ dolgairól egy pohár bor mellett, majd megnéznek egy romantikus filmet (pl. Pont az esetem címűt), aztán szerelmes (khm) csókolózás után Mészáros Lőrinc meztelenre vetkőzik, és...

(Én idáig tudtam elképzelni nagyobb lelki sérülés nélkül. ha valaki mégis továbbképzeli és emiatt visszamarad a fejlődésben, azért semmilyen felelőséget nem vállalok!)
Eladott Ország
@namihami: ma, 11:28 ♦ E mellékelt fotó nem paneles épület. Az egy vasbetonvázas valamilyen térkitöltő falazattal és valószínűleg passzívház lehet , közel nulla energiaigényű épület.
yazo64
@CsipkeRózsa: Majd novák besegít az ablakpucolásba:)
namihami
@Eladott Ország: 20.14: Bocs, de tőled azért nem vártam volna ezt az építészeti továbbképzést.
Nem gondoltam, hogy a kommentemet szmájlival kell megtűzdelni. A betett képeid eddig...
kereső
Azért kell ez a nagy kecó, hogy még csak véletlenül se találkozzanak!
szép új világ
@home office: Felröhögtem azon, hogy az IQ bajnok mélyenszántó beszélgetést folytat és megnéz egy romantikus filmet.
Valahogy így:
Andrea: Drága kis pénzes mackóm, mi a véleményed Radnóti Erőltetett menetéről? Olvastad?
Lölő: - He?
Andrea: - Tudod, az Erőltetett menetet?
Lölő: Azt nem, de a félcolos, menetes könyökidomokat a Szatmári katalógusban igen!
Andrea: Jól van, ezt hagyjuk. Nézzünk tévét, milyen tv.-t szeretnél kedvesem?
Lölő: Jó tv.-t.
Andrea: Esetleg az ATV-t?
Lölő: Nem, Az egy rabszolgatartó társadalom!
verőce21
Az a lakosztály Andrea részére azt jelenti, hogy oda lölő csak hívásra és kék útlevéllel+oltási igazolvánnyal léphet be... ha egyáltalán...

Szerintem a közelben lévő másik villát Lölőnek vették, hogy legyen hol aludnia...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.