Az Aldi kávéval ízesített bacon szalonnája piacra vezetésekor nyilvánvalóan a kiinduló ötletet a két reggeli kedvenc összeolvasztása adta. A hús különlegessége abban rejlik, hogy legalább 24 órán át kávéban pácolják, hogy a kávébabok gazdag és aromás ízével fokozzák a szalonna zamatát.

Forrás: hirposzt.hu
Feltöltő: Bacskaikari
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.