Egy ingatlanszakértő szerint az eredetileg négy lakásos, de egybenyitott társasáház az extrákkal együtt megér két-három milliárd forintot is.

A Blikk cikke szerint máris turistalátványosság lett a Széchenyi-hegyi, XII. kerületi luxusvilla, amelyről a múlt héten derítette ki a Telex, hogy Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó, Orbán Viktor barátja Várkonyi Andrea tévés műsorvezető (valamint kislánya) fog odaköltözni. 

Blikk: hárommilliárdos luxusotthonba költözik Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc

Fotó: YouTube/TV2

A cikk szerint a lap munkatársainak ottjártakor is többen fényképezték a jó panorámával rendelkező ingatlant, amit több biztonsági őr is nehezményezett, de őket gyorsan helyretették, miszerint fotózni nem tilos közterületről. 

Azért jöttünk, hogy megnézzük a szerelmi fészket, amelyet az adófizetők pénzéből építettek

- fogalmazott a cikk szerint az egyik nézelődő csoport egy tagja.

A 444 korábbi cikke szerint "a villa alapterülete a kiszolgáló helyiségekkel együtt közel 900 négyzetméter. A 186 négyzetméteres wellness részben a szaunán kívül van egy 14 méter hosszú, feszített víztükrű úszómedence. A teremgarázs több mint 200 négyzetméteres, így odabent és a kinti parkolóhelyeken 10-12 autót lehet elhelyezni." A lap úgy értesült, tavaly az ingatlant (amelyben négy lakás van kialaktva, de ezeket most egybenyitották) 1,14 milliárd forintos áron kínálták.

A Blikk által megkérdezett ingatlanos szakértő szerint a ház az elmondottak és a külső alapján alsó hangon is kétmilliárd forintot érhet, de mindennel együtt akár a 3 milliárdot is elérheti az ára.

A Széchenyi-kilátó környékén lévő luxusingatlanok négyzetméterára 1,5 milliónál kezdődik, és persze minél több extrával rendelkeznek, ez az összeg annál jobban csúszik felfelé, pl. a különböző modern háztartási és biztonságtechnológia beépítésével

- mondta e la lapnak a megkérdezett, névtelenséget kérő ingatlanos, aki szerint a wellnessrész és a panoráma benne van az árban, de azt növelheti egy modernizált okosotthon, vagy más extrák.

A lap úgy értesült, hogy elég sok belső átalakítást is eszközöltek az épületben.

Andrea kislánya egy 130 négyzetméteres önálló birodalmat kap, benne mindennel, amelyre egy tinédzser vágyhat, de például a tetőteraszra kerülő hatalmas jakuzzit egyenesen Olaszországból hozatják. Még arra is figyelnek, hogy ne legyen megerőltető egy ekkora házban az emeletek között közlekedni, ebben egy belső lift segít majd

- tudta meg a Blikk a munkálatokat végző cégek egyikének munkatársától.

Forrás: blikk.hu, 444.hu, telex.hu

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@Shikari: Ezt szeretik benned Orbánék. Olyan együgyűen egyszerű vagy mint egy faék. Hozzád képest egy százas szög integrált áramkör.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Az ingatlan értéke 2-3 milliárd. Asszonnyal vagy asszony nélkül?
Qqberci
Új ágybetéthez kell az új ágykeret...
simmering73
@Shikari: Ezt szeretik benned Orbánék. Olyan együgyűen egyszerű vagy mint egy faék. Hozzád képest egy százas szög integrált áramkör.
kereső
@Shikari: 07:28. akkor faék egyszerűséggel vizsgáljuk meg mészáros lőrinc vagyonának forrását IS!. ,és utána majd eldönthető, hogy kié az a 2-3 ( 2000-3000 milliót) milliárdot érő kecó.
kereső
@Shikari: Soros vagyonához mi a lófütty közöm van nekem, vagy neked??, Te akartál vizsgálódni a forrásról. Én csak kiegészitettem.
És ha máry gyurcsány vagyona- akkor jöhet a többi rendszererváltó milliárdos: csányi, széles, parragh, leisztinger...etc. Nem csak Gyurcsány szerezte akkor a vagyonát.
Arra válaszolj, amit felvetettem. mészáros lölö ugyanis 2010-2020 között szerezte a 480 milliárd (480000 miliiló) vagyonát, ja és hol van ehhez képest gyurcsány vagyona? A béka shcegge alatt 5 méterrel.
Néro
Van pííííz finanszírozza az EU-rosszuk meg a nyuggerek. Erről a Nezeth Gázáról mindig François Villon jut eszembe egy rőf kötél súgja meg fejének mily súlya van fenekének. Nem pontos de így se rossz.
kereső
@sgl: Emlithettem volna még Boross Péter, aki egy egész szállodaláncot "privatizált", vagy Raskó Györgyöt- aki földben és mg.-ben utazott.Vannak még jó néhányan- de, ezeknek mindig csak egy ember ugrik be.
kereső
@Shikari: Azért akarom!!, hogy bebizonyosodjon, hogy hiába törvényes??? "lepapirozott", ha azok a törvények nem felelnek meg a jogalkotásról szóló előirásoknak.
Peller Anikó
@kereső: Visszaélés a ráruházott hatalommal. És csak az.
Yoda69
orban pénztárosa dőzsöl a vagyonban, míg O1G-nek csak 200 ezer forint megtakarítása van.
Ezt vajon a shikari IQ-szintű fideSS birkak el is hiszik?
Klubtag
Olyan méltatlan és nevetséges ez az itt folyó licitverseny, ugyan melyik oldalon lehet megnevezni több gazembert, ügyeskedőt, szemfüles szélhámost.
Egy dolgot mindenki elfelejt, hogy 2010-ben Orbán és hívei azzal szereztek törvényesen 2/3-os többséget, hogy megígérték, ők olyat nem csinálnak, ami az "emútnyócév" alatt gyakorlat volt.
No akkor most tessenek körülnézni...kritikusan, józanul, indulatok nélkül...
kereső
@Shikari: Nem tagadom, csak azt állitom, hogy a magyar parlament 2010 után több olyan törvényt/sarkalatosat is ! fogadott el, amelyek nem felelnek meg egy jogszabály megalkotásáról szóló kritériumoknak. Az Alaptörvény megalkotása- megszavazása is már felvet eljárásjogi kérdéseket is!- és erre épülnek a többi törvények. Az Alaptörvény adja a felhatalmazást az összes többi jogszabálynak. Nem vagyok anarchista. A 2010-ben megalakult parlament legitim és törvényes volt, nem volt mit rajta kétségbe vonni. Azután 2012 01.01-el megváltozott minden. Az eu nem vizsgálta az alaptörvényt.- viszont magyar alkotmányjogászok igen.
kereső
@Shikari: Még egy gondolat: Ha teszem azt az ellenzék azt csinálná, amit a fideSS-jobbik tandem 2006-ban, akkor azt hogyan minősitenéd ?
A magyar kormány (orbán kormány) kilépett abból a szervezetből, amelynek tagjai garantálják költségvetésük, törvényeik és alacsonyabb szintű jogszabályaik transzparenciáját- ami egy kicsivel többet jelent a gyakorlatban, mint átláthatóság!
csak úgy....
@Shikari: ma "termékenyebb" vagy mint egy cigányasszony! :) neked sosincs dógod?
kereső
@Shikari: Nem érdekel sem a szépsége/teltsége. Egyáltalán a nő nem érdekel.az érdekel, hogyan birja a gyomra a közpénzből kialakitott luxust- ami nem mást jelent, mint az ország 95%-nak meglopását. És mészáros nem csak "szerintem" lopott- ajajj, nem lopott, - hanem törvényesen eltulajdonitotta az ország vagyonának egy részét. Elég csak a mátrai erőműre, a szállodákra, a tigázra, és most legújabban E.On-ra gondolni.A gigabank létrehozása is ebbe a sorba illeszkedik- kezdve a takarékszövetkezeti tagok kissemmizésével, és befejezve a BB bank privatizációjával.
Mészáros meg pereljen.
Emmersson71
@simmering73: Az asszony csereszabatos..nincsen értéke a Miértszaros fajtáknak.
simmering73
@Shikari: Ma is kerülted a munkát, bozgor? Téged hat ökörrel se tudnának visszavezetni a munka világába, te hatökör.
Clavigo
@Shikari: Te meg kapsz 4 évenként,,5 kiló krumplit . persze,,csak ha végig pipázod a fitymasz székházat...Idióta vagy te Bugsy,,,,meg bunkó is...
vacsi
Hát, mit mondjak: egészségükre!
Mi egy 50 nm-es házban neveltünk fel 4 gyereket - mellesleg, mind diplomás lett, ma már családosak. Mi ennek örülünk...
Namely
Ennyi pénzből:
1. sokkal fiatalabb, sokkal szebb, gyerektelen lányokat kellett volna vennie
2. nem használt ingatlant kellett volna vennie.
= ostoba barom.

De azért van nála is ostobább: akinek olyan nyomi az élete, hogy kimegy fényképezni a "mészáros házát".
CsipkeRózsa
A berendezés mennyibe kerül, képekkel, gépekkel, szőnyegekkel, dísztárgyakkal, bútorokkal?
CsipkeRózsa
Egy ilyen nagyszerű területen, egy ilyen csodás épületbe elhiszem, hogy szerelmes a mennyasszony.
CsipkeRózsa
@Shikari: Talán mondj egy nevet, lehetőleg, aki a magyar adófizetők pénzét, az Uniós támogatásokat, a drága villákat, egyéb ingatlanokat, és amit még tudott, ellopkodta, a saját, a családja, a csókosai részére
CsipkeRózsa
Ha nem jöttél volna rá, arra, Orbán működésére.
csak úgy....
@Shikari: te ebéd elött épp olyan buta mint ebéd után!
csak úgy....
a völegény fölvarratta már a tokáját vagy abba zúgott bele a zandi?
Edmond Dantes
A néhány pár hónap múlva kezdődő válóper,vagy az életközösség felbontása esetén mit tud vinni ez a hölgy? Kinek,vagy minek a nevén van a mi pénzünkön épült birodalom? Legalább nyúlja le Mészárostól a Tigázt,hiszen ez az egész nagyon gáz.
Clavigo
@csak úgy...: Asszem inkább a táskás szeme volt a nyerő,,,de mindenek előtt az intellektusa lehetett az,,amibe belezúgott..
Clavigo
@Shikari: .." bráner "..?? Megint bővült a szókincsed,,kukabúvár.?? Anyád azért még rodázik rendesen,,hogy eltartson ?? Lassan kimegy a divatból a mutter, Bugsy...
kereső
@Shikari: Nevethetsz-végül is az nevet, aki utoljára nevet. Nem akarom neked elmagyarázni,hogy mit jelent ha egy nem érvényes törvény alapján tulajdonitanak el valamit. A törvény jelenleg érvényes és hatályos. De ugye nem kell neked és a fideSSnek bemutatni, hogy van visszamenőleges jogalkotás. Nem komilfó, meg nem is demokratikus- na de egy maffiával szemben miért kellene fer-nek lenni?
csak úgy....
@Shikari: mikor voltál utoljára az utcán te 1/2kegyelmü!? neked csak itt nagy a pofád ,-a butaságod most nem is említem.
kereső
@Shikari: Megnyugtatlak, be lesz tartva az "irott" jog- az akkori.
kereső
@Shikari: Ne már! A saját törvényeiteket sem tartjátok be? Értem már miért nincs még börtönben Farkas Flóri, Simonka, Boldog, és Voldemort nagyúr. A fideSS fél frakciójának már ülni kéne, még az ügyészség/rendőrség szerint is!
kereső
@Shikari: Ja, és rogán antal még a biróság szerint is bűnöző! Akkor mire fel hányod-veted itt magadat, mint egy fürdős qrva?
kereső
@Shikari: Nagyon bizom benne, hogy nem úgy lesz- és nem lesz még egyszer 2018!
Clavigo
@Shikari: Sötét vagy,,,,mint a rosseb,,büdös bocskor.
csak úgy....
@Shikari: a gyözelmetekben? téged hol és miben indítanak agaram ? :)
T-Boly
Én még ilyen csúszómászó férget nem láttam,mióta a seggem kettévált,mint ez a förmedvény @shikari:
Ez a tyúkszaros életét is odaadná bármelyik büdös tolvajért.( De akkor meg miért nem akassza fel magát értük? ) Biztosan megvárja ,míg mások húzzák fel. Minek él egy ilyen ember? Milyen hülyeséget írok: Ember. ez még emberszabásúnak se tekinthető ganéjcsomó ! Hithű korcs,eltorzult értékrenddel.
Ja ! forduljon fel ! He !
kereső
@Shikari: "Nem lehetek biztos a győzelmünkben"?Dehogynem. Én a győzelmünkbe tartok!" na mi a különbség??
Ba-be, ban-ben -: toldalékok= avagy határozó ragok.Mitől lett más az első mondat?
home office
Annyira földhözragadtak vagytok!
(nem a gravitációra gondoltam)
kereső
@Shikari: Minek? Nem világnyelv. A körülöttünk lévő országok sem értik. És Te sem. Akkor meg minek??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.