Várkonyi Andreával történt szakítása után a rádiós műsorvezető azt hangoztatta, hogy szingli, de most úgy tűnik, hogy letagadta a kapcsolatát a Survivor és A Konyhafőnök VIP-ből című műsorokból ismert gyógyszerésszel.

A Blikk cikke szerint bár a Várkonyi Andreával három évvel ezelőtt történt szakítása után minden interjúban azt állította Bochkor Gábor, hogy szingli, a rádiós műsorvezető mégsem volt egyedül. A cikk szerint ugyanis a Survivor döntőjéből és A Konyhafőnök VIP-ből ismert dr. Demeter Alexandra gyógyszerésszel volt együtt. 

Bochkor Gábor hiába nyilatkozta mindenhol, hogy szingli, valójában kapcsolatban volt a Blikk szerint

Fotó: Facebook/Bochkor

A gyógyszerésznő a lapnak elárulta, szerelmes volt a nála 25 évvel idősebb műsorvezetőbe, ám mégsem volt vele boldog, ugyanis Bochkor sosem vállalta fel a kapcsolatukat, így végül a könnyekkel és fájdalommal teli viszonynak szakítás lett a vége.

Mindketten túl voltunk egy nagy csalódáson, de sikerült visszahoznunk a csillogást a másik szemébe, működött köztünk a kémia, nagyon is

- mondta el a lapnak dr. Demeter Alexandra, aki azt is elárulta, a Music FM vendége volt, ott figyeltek fel egymásra Bochkorral.

Szerelmes lettem, és ezzel egy érzelmi csapdába estem, amit megszenvedtem lelkileg, mert Gábor éveken át visszaélt a szeretetemmel

- mondta el a Blikknek a gyógyszerész és hozzátette: sosem a hírnévre vágyott, hiszen a munkájában sikeres és saját egzisztenciával rendelkezik.

Sosem lepleztem le, hiába szenvedtem attól, hogy mindenki előtt letagad. Utólag visszagondolva, komikus az egész, szinte állandóan otthon voltunk és főzőcskéztünk, de mindig felmentettem magamban, és csak reménykedtem, hogy annyi hitegetés után egyszer tényleg vállalja a kapcsolatunkat

– magyarázta a körülményeket Demeter Alexandra.

Letagadott mindenki előtt, ezzel azt az érzetet keltve bennem, hogy szégyell. Egyre több kétség gyötört, mégsem tudtam kilépni a kapcsolatból, mert szerettem. Utólag be kell látnom, megalkuvó voltam, háttérbe szorítva a saját igényeimet, meg akartam felelni az elvárásainak, ami természetesen lehetetlen volt. Válaszút elé állítottam, és ő az egyedüllétet választotta, így nekem lehetőségem nyílik egy egészséges, harmonikus párkapcsolat kialakítására

- tette hozzá.

A lap megkereste Bochkor Gábort, aki most is azt válaszolta, hogy nincs semmilyen kapcsolata a nővel, hiába pedzegette ezt már a Blikk is évek óta.

Forrás: blikk.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Ez a Bochkor is egy celeb fasz!A süket dumából jól megélt mindig.Hát most a királynő
rákattant Lőrinckére!Olyan szerelmes lett,hogy csak no! A milliárdokba.
moareka
Hát én a hölgynek hiszek...
Nem tudom mit esznek a nők ezen a ripacson. Akik anmo a külföldön dolgozó szülők hátán kapaszkodott, az annyit is ér...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.