Tavasszal rengeteg főzni és enni szerető ember várja a spárgaszezont. Amilyen lassan érkezik meg, olyan gyorsan vége szakad, ezért érdemes ilyenkor spárgát spárgával fogyasztani.  Tilápia vadrizzsel és grillezett spárgával  Spárgás rizottó Rozé kacsamell eperrel és spárgával  Spárgaleves Spárgás-sonkás csirkecombtekercsek  Füstölt lazacba tekert spárga Spárgás quiche Sonkás-sajtos tarja spárgával, tojással

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.