Tavasszal rengeteg főzni és enni szerető ember várja a spárgaszezont. Amilyen lassan érkezik meg, olyan gyorsan vége szakad, ezért érdemes ilyenkor spárgát spárgával fogyasztani. Tilápia vadrizzsel és grillezett spárgával Spárgás rizottó Rozé kacsamell eperrel és spárgával Spárgaleves Spárgás-sonkás csirkecombtekercsek Füstölt lazacba tekert spárga Spárgás quiche Sonkás-sajtos tarja spárgával, tojással
Forrás:
Ízes Élet
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
1 hozzászólásarrow_drop_down_circle
Új hozzászólás