A GÁTLÁSTALAN HAZUG "EMLÉKEZET" ÚJABB SZINTET LÉPETT! =)) Őszintén megvallom, hogy Dobrev Klárával, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltjével tulajdonképpen az égvilágon semmi bajom nincs. Csak azzal van bajom, amiket mond. Amit például május másodikán adott elő, nos, attól egy pillanatra megszédültem. „Vannak döntési helyzetek, amikor az embernek […] belül kell éreznie azt, hogy meg akarja és meg tudja csinálni azt a feladatot. Érezni kell …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ha azt hitted Wazze, hogy erre már nem lehet rátenni, hát tévedtél

2006-is Deák-téri csata közhírdetett olvasata már kezdettől fogva a „mesélje maga is” kategóriába tartozott

Sajnálatos módon a derék Simicskában nem volt elég kurázsi és sok más fontos kor- és kór-dokumentum között a HírTV felvételeit sem hozta nyilvánosságra. Pedig igazán lenyűgöző lett volna, ha – mi akik a TV-ben néztük újra – láthatjuk a békésen sétáló Fideszeseket!
A Párt központi napilapja vezércikkében „Klára asszony kastélyról álmodik” a derék szerző újabb szintet lépett az események átgondolásában. Ahogy azt méh a leadben kiabálva is megismétli: „miniszterelnök férjura fegyvertelen pesti polgárokra lövetett”!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.