A Condom Sales készíttetett egy tanulmányt, amiben a világ országait négy csoportra osztották a méreteik alapján – számolt be róla a Bien.hu.

Élvonalban a magyar nemiszerv mérete – ez is valami!Fotó: Pixabay.com

A statisztika azzal a szándékkal készült, hogy a férfiak könnyebben találhassanak maguknak megfelelő óvszert.

Minden férfi felveti életében legalább egyszer, hogy vajon megfelelő mérettel rendelkezik e.  Nos, elég sok tanulmány bebizonyította már, hogy – anatómiai okokból kifolyóan – a méret az, ami a legkevésbé befolyásol egy kellemes együttlétet.

Persze ez inkább büszkeség dolga, mindenesetre a tanulmány négy csoportba sorolta a világ országait.

Értelemszerűen az első csoportban voltak a legszerényebb átlaggal rendelkező férfiak, a negyedikben pedig a szerencsésebb adottságúak – fogalmaz a Blikk.hu.

Bár tény, hogy etnikai hovatartozás alapján nem lehet megjósolni a hímvessző méretét, az első csoportban főként ázsiai országok szerepeltek, így például Kína, Japán, Észak-Korea, India. Az átlagos méret ezeken a helyeken 9,7-12 centiméter.

A második csoportban kifejezetten vegyes a felhozatal. Találkozhatunk az Egyesült Államokkal, Ausztráliával, Afganisztánnal vagy éppen Romániával. Az itteni méretek átlagosan 11,9-14 centiméter között vannak.

A harmadik kategóriában már valamilyen szinten nyertesnek érezhetik magukat az emberek, mivel átlépték a globális átlagot. A 14-15,7 centiméterrel olyan országok pasi csapatai büszkélkedhetnek, mint Bulgária, Izrael, Mexikó, Görögország.

Az abszolút győztesek között van kis hazánk is. Olyan országokkal vagyunk holtversenyben, mint Venezuela, Csehország vagy éppen Brazília. Ezen országok átlagos intim mérete 16-18 centi közé sorolható. És bár Magyarország inkább az alsó határt hozza a maga 16,5 centiméterével, ezen a szinten már nincs miért szégyenkezni – írja a lap.

Forrás: bien.hu, Blikk.hu

Címlapkép: Pixabay.com

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.