Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) egyértelmű állásfoglalást tett a kínai Sinopharm vakcináról.  A WHO kimondta, hogy a kínai vakcina időseket is védi – közölte Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára kedden a Facebook-oldalára feltöltött videóban. Menczer Tamás azt mondta, a WHO kedden kiadta a Sinopharm-vakcinára vonatkozó részletes ajánlásokat. Ebben az áll, hogy […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

home office
Most annak a WHO-nak a véleményére alapoz a Fidesz, amelyik WHO-ból kilépett Trump.
Akkor úgy volt - a Fidesz szerint is -, hogy a WHO alkalmatlan a feladata elvégzésére.
Most meg a WHO ajánlásával hazudnak tovább - mert nem egészen azt mondták, amit a ránézésre gusztustalan féreg Menczer a WHO szájába akart adni.

Meczer nem először hazudott. Menczer rengetegszer hazudik.

Amíg nem fogod fel, te szittyó fideszes paraszt, hogy ha belehazudnak a pofádba, az azt jelenti, hogy kicsit sem tisztelnek (értsd: beleszarnak a szádba !!!), addig meg is érdemled, hogy belehazudjanak a pofádba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.