Dér Heniék gyermeke csütörtökön megszületett, már nagyon várták az érkezését. Legutóbb az énekesnő Instagram oldalán is posztolt arról, hogy mindenféle praktikákhoz folyamodtak, hogy a baba úgy döntsön, ideje megszületnie – írja az Index.hu.

Rendőri felvezetést kapott Dér Heni – a Blikk megtalálta a rendőröket
Fotó: RTLKlub

Ennek ellenére még pár napot váratott magára.

Az énekesnőre a legváratlanabb helyzetben, az autóban ülve törtek rá a szülési fájdalmak

– írja a Blikk.hu.

Férje, Bakos Gergő tudta, hogy minél gyorsabban el kell jutniuk a kórházba, hogy a kismama és a baba is biztonságban legyen, ám a belvárosi dugóban állva ez szinte lehetetlennek tűnt. 

Bakos Gergő ekkor odarohant a közelben lévő rendőrökhöz, akik azonnal cselekedtek:

szirénázva nyitották az utat az autójuknak, így időben beértek a kórházba.

A Blikk megtalálta azt a két járőrt, akik segítettek időben kórházba jutni a házaspárnak. A két rendőr éppen a Fiumei úton, a Gázláng utca magasságában araszolt csütörtök reggel 10 óra után nem sokkal a dugóban, amikor Dér Heni férje – melléjük érve – segítséget kért tőlük.

Egy baleseti helyszínről tartottunk a központba a társammal, hatalmas forgalom volt, csak lépésben lehetett haladni. Hirtelen megláttuk a férfit, aki a kezével intett. Azt mondta, a feleségének kétperces fájásai vannak, és megkért arra, hogy vezessük fel a kórházig

– mesélte a Blikknek Kovács Zsolt őrnagy.

Azt is elmesélték, hogy terepjáróval voltak, így annak magassága miatt nem látták az autóban ülő énekesnőt, így fogalmuk sem volt arról, hogy éppen neki segítenek. A kórháznál a protokollnak megfelelően igazoltatták a férjét, csak akkor tudatosult bennük kinek segítettek.

Nagyon örülünk, hogy egészséges a pici és Heni is. Természetesen minden állampolgárnak megtettük volna. Heni munkásságát ismerjük, a zenéjét pedig kimondottan kedveljük 

- tették hozzá.

Forrás: Blikk.hu, Index.hu
Címlapkép: RTLKlub

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
"Az énekesnőre a legváratlanabb helyzetben, az autóban ülve törtek rá a szülési fájdalmak"

Szerintem pedig napok óta az autóban ült, hogy a megfelelő időpontban hírré válhasson.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.