Berki Krisztián büntetőfékezéses ügyében kitűzött elkészítő ülés nem tartott tovább félóránál, a vádlott gyakorlatilag végig a telefonját nyomogatta - írja a Telex.hu.

Megint elnapolták Berki büntetőfékezéses ügyének tárgyalását – telefonját nyomogatva vette tudomásul
Fotó: TV2

Nem járult hozzá a fotózáshoz, így a tárgyalóteremben nem lehetett, a bíróság folyosóján ezt viszont nem tilthatta meg. A bíróságnak ráadásul el is kellett halasztania a tárgyalást, mivel

Berki a vádiratot és az idézést sem vette át, az iratokat ugyanis felesége lakcímére küldték 

A bíró két hete emailben is figyelmeztette Berkit, hogy a lakcímváltozást köteles bejelenteni, arra azonban nem reagált semmit. A vádlott erre a bírónak annyit mondott, hogy, elkerülte a figyelmét az az e-mail.

Berki előző tárgyalást is elnapolták.

Forrás: Telex.hu
Címlapkép: TV2

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbániában ez már csak így megy! =))
Eladott Ország
A felsőbbrendű cinizmus. A kivagyiság és érinthetetlenség illúziója, az én feletettek állok, és azt teszek veletek, amit akarok eszelős kényszerképzete. A hatalommal és kapcsolatokkal takarózó verőemberek. Akik kénytelenek köztünk járni, és minket valamiféle szorgos rovar minőségünkben elviselni, hiszen az ő kényelmükért dolgozunk. Lenézően és mély undorral viseltetnek irántunk, miközben ők az elefántcsonttoronyban élnek, és a mi vérünket szívják.Aztán ha kiderül, hogy a kormányzó pártnak köze van az alvilági figurához, akkor természetesen tagad. Meg hülyének néz, ahogy ezek teszik velünk valahányszor lebuknak. Van következmény? Nincs. Van biztonságérzet? Nincs. Van jogállam, ahol védik az érdekeimet az ilyenekkel szemben? Nincs. Ha van kapcsolatod, mint a Cosa Nostrában vagy a Camorrában, akkor nincs gond. Ha nincs, akkor véged van. Így kell ezt csinálni. Így kell bánni velünk, ezt kell erősíteni a fejekben. Van aki megteheti, és meg is teszi, neked meg nix ugribugri. Ez az üzenete ennek az egésznek, ez a mondanivalója. Senkik vagyunk, és azok is maradunk, ameddig nem takarítjuk el a szemetet, ami már tizenegy éve egyre csak gyűlik az országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.