A Blikk.hu értesülései szerint az építkezés már nagyon előrehaladott állapotban van, a szerelmesek akár már heteken belül birtokba vehetik az álomotthont.

Hamarosan elkészül Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc közös háza – Ilyen lesz az álomotthonFotó: Várkonyi Andrea hivatalos oldala/Facebook

A Széchenyi-hegyen álló házhoz ellátogattak a Blikk.hu munkatársai, akik azt látták, hogy több tucatnyian dolgoznak a házon. Ha ilyen ütemben munkálkodnak a szakemberek, a jegyesek akár hetek múlva birtokba vehetik a korábban hárommilliárd forintra becsült szerelmi fészket.

A legutóbbi jelentések óta eltelt alig több mint két hétben láthatóan sok minden megvalósult a tervekből, már a belsőépítészeti és a lakberendezési munkálatok is javában folynak, egyes helységekben már csillár is lóg a mennyezeten.

Azt gondolom, ezen a szinten igazából minden csak pénz kérdése. Ha a nagy szerkezeti átalakításokon már túl vannak, és már a finomhangolás zajlik, hamar véget érhet az építkezés

– mondta a Blikknek egy építési vállalkozó, aki szerint feltehetően az augusztus 20-i tűzijátékot már a tetőteraszról csodálhatják meg az új lakók.

A turistalátványossággá vált luxusingatlant egyébként amennyire csak lehet, próbálják védeni a kíváncsiskodó szemek elől, a kerítés már elkészült részeit sűrű szövésű, zöld hálóval vonták be, hogy ne lehessen belátni a kertbe, a hatalmas kapubejáróban pedig egy ideiglenesen felszerelt kamera figyeli, ki próbál közelebb kerülni az ingatlanhoz.

Ráadásul nemcsak az ingatlannak örülhetnek. Mivel május 28-a után újra engedélyezik a lakodalmak megtartását, nekik sem kell már sokáig várniuk.  A Blikk úgy tudja, mindkettejüket felvillanyozza, hogy hamarosan egybekelnek, az üzletember teljesen megváltozott, amióta a tévés a párja. Egy informátor így fogalmazott Mészárosról:

– Divatosabban öltözik és le is fogyott, szeretne jól mutatni gyönyörű kedvese mellett.

Forrás: Blikk.hu
Fotó: Várkonyi Andrea hivatalos oldala/Facebook

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Azt írják "szerelmesek" :DD
Lehet irónia, de én ezen mindig olyan jót tudok röhögni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsupumi
Andika, értelek én, de sometimes le is kell feküdni vele!
Lepényleső
Zsák és foltja,- melynek románca adómilliárdok sokasága?
vacsi
"a kerítés már elkészült részeit sűrű szövésű, zöld hálóval vonták be, hogy ne lehessen belátni a kertbe,"
Hát, azért én az otthonomat nem így képzelném el.
percsi
Majd akkor leszek kíváncsi rájuk, amikor minden fillért le kell rakniuk az asztalra.
Vajon ugyan ilyen boldog szerelmesek maradnak?
volvós
A vén ribanc a készbe beletette a retkes p...ját !!! A buzi lölőke meg büszke rá, hogy egy nemzeti ringyó fogja ezután cumizni elalvás előtt a löttyedt kis pöcsét...Ez ám a karrierr !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.