Nincs alkotmányjogi akadálya  a kötelező koronavírus elleni védőoltás bevezetésének, ha ezt a lakosság megmentését szolgálja. Gerő Tamás ügyvéd a Spirit FM Aktuál című műsorában elmondta, legutóbb 2007-ben vizsgált az Alkotmánybíróság egy ügyet, amikor a szülő nem akarta beadatni a kötelező oltást gyerekének – számol be a Liner.hu. Akkor arra jutottak, hogy lelkiismereti vagy vallási okokból […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
De akkor tegyék lehetővé a vakcinaválasztást is! Mint látható a bűnöző román cigány, hogy teletömhesse a saját és haverjai bukszáját, csillagászati áron hozatta be a keleti vakcinákat, mellyel kitörölhessük a seggünket, mert Nyugat-Európába és még számos helyen nem engednek be. Ezt a rohadék geci tudta és szándékosan kavarta a szart, hogy kirekesszenek bennünket az EU-ból, illetve feleslegesen tesztelteti, karanténoztassa a magyarokat, hogy rohadjon meg! Ezért és még számtalan gazemberségért bíróság elé kell állítani, a csúti elmebeteg zsírdisznót!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.