Berki Krisztián hamarosan kétszeres apuka lesz, nemrég meg is tartották a babaváró bulit, amin a kicsi neme is kiderült – írja a Ripost.hu. Itt egy videó arról, hogy reagált a celeb.

Videón, ahogy Berki Krisztián megtudta, hogy lánya lesz: Innentől kezdve nem is tudom, hogy hallgatok-e saját magamra bármiben is
Fotó: Berki Krisztián/ Facebook, Bencze Zoltán – Photographer

Április közepén Berki Krisztián és felesége, Mazsi boldogan jelentették be, hogy gyereket várnak. A szerelmesek a pici nemét egy babaváró bulin tudták meg, a vissza nem térő pillanatról pedig felvétel is készüt – adta hírül a Ripost.hu.

Ezt most a páros a YouTube-ra is kiposztolta, így bárki megnézheti, hogy a celeb hogyan reagált a hírre, miszerint Nati után ismét kislánya születik majd. Így reagált:

Nem tudok fiút csinálniGyerekek, én annyira biztos még semmiben nem voltam, minthogy fiú lesz. Innentől kezdve nem is tudom, hogy hallgatok-e saját magamra bármiben is

– mondta vidáman. 

Forrás: Ripost.hu
Fotó: Berki Krisztián/ Facebook, Bencze Zoltán – Photographer

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ezek szerint felépült a nagybetegségből. Akkor semmi akadálya annak, hogy megjelenjen a bíróságon.
namihami
Tanulság? Vasalt here csak lánycsinálásra alkalmas? Nem kellett volna lesimíttatni. Szólj a Mazsinak, majd gyűrögeti a következő terhessége előtt. Ha még együtt lesz veled?!?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.