Tóth Gabit mostanában sok támadás érte kinézete miatt, ugyanis sokat fogyott szülése után, a kommentelők pedig nem kímélik őt.

Tóth Gabi bejelentette: a pajzsmirigy-bántalmai miatt bármennyit ehet, nem hízik meg

Fotó: MTI Fotó: Mónus Márton, archív

Az énekesnő most egy új blogbejegyzésben válaszolt arra, hogy mit is gondol azokról az emberekről, akik a kinézete miatt bántják őt és másokat is.

"Álszentség lenne azt mondani, hogy én nem szeretem így a testem, mert szeretem, de szerettem szülés után is 90 kilósan, vagy pár évvel ezelőtt, amikor 70 kg-ot mutatott alattam a mérleg. (...) Hogyan is utálhatnám magam, amikor életet adtam egy kis emberi lénynek, a testemmel óvtam, tápláltam. Hálás vagyok ennek a testnek, és nem sanyargatnám, csak azért, hogy siettessek valamit, ami ráadásul számomra nem is olyan fontos"

- írta azokra a kommentekre válaszolva, amelyek szerint azért fogyott le, mert sanyargatja a testét, majd hozzátette: a felborult hormonháztartás nála pajzsmirigy problémát idézett elő, aminek az egyik tünete, hogy bármennyit eszik, nem hízik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Forrás: blikk.hu

Címlapkép: MTI Fotó: Mónus Márton

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
De azért azt ne feledjük, mitől lehet még hízni. "Ami jó van az életben, az vagy hizlal, vagy erkölcstelen, vagy káros."
szalonnacukor.files.wordpress.com/2012/01/pillows.jpg?w=480&h=302
Emmersson71
Na, megint böffentett a transzvesztita!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.