Elkelt a "Charlie bit my finger", de továbbra is fent lesz a YouTube-on.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na kérem itten a lényeget sikerült ki (toll)forgatni

egy echte megmondóember érdeme hozzáértés nélkül

Helyesen teszi a szerző, hogy
„Általában nem szívesen írok belpolitikai témáról,”,
és
„szeretek minden kérdést az adatok oldaláról megközelíteni”.
Azonban sajnálatos tény, hogy ezt most félredobta „11 körzet, ahol eldől a 2022-es választás” című postjában. Jól érzékelhetően érdemi választástechnikai és szociológiai ismeret nélkül válogatva az adatok között, sajátos egyedi logika mentén osztja az észt.
Mint ismert ez egyre gyérebb eredménnyel megy a választási béljóslással foglakozóknak, még olyan országokban is, ahol valóban vannak tradíciók.
Azonban az irkodmánynak van mégis eredménye! Egy firkászi – sajnos számos megmondó is így tesz – blődlit emel kizárólagossággal.
Mint ismert derék firkészaink úgy vélik, hogy a „választókerület” alapfogalomnak szüksége van egy értelmetlen szinonimára és színesítésként belezagyválják a szövegbe a körzetet is, pedig ilyen fogalmat a magyar választás-technika nem ismer!
Nos a derék szerző teljes mértékben negligálja a helyes kifejezést, még az OEVK megfektésében is körzetet vél felfedezni! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: bocs ezt véletlenül tettem ide

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.