A Barátok Közt sztárja Instagramon tett közzé egy posztot.

Görgényi Fruzsina bejelentette: egy időre eltűnik – Ez az indoklás

Fotó forrás: Facebook

Görgényi Fruzsina színésznőként évek óta van a figyelem középpontjában. Ez persze azt is magávla hozza, hogy aktívan használja a közösségimédia-oldalakat. Instagramon és Facebookon is masszív követőtáborral rendelkezik. Most viszont az is kiderült, hogy nemcsak posztolásra használja ezeket a platformokat, néha ő is el tud veszni a tökéletesre szerkesztett Instagram-tartalmak mögött. 

Legutóbbi posztjában egy sor olyan képet osztott meg magáról, amelyeket nem szerkesztett meg, ezt pedig a hozzá kapcsolt szövegben meg is indokolja. A képleírás ezzel a mondattal indul:

Ezekkel a képsorokkal BÚCSÚZOM AZ INSTÁTÓL!

– kezdi. Majd hosszan megindokolja, miért döntött így. 

Az a szakadék, ami az insta tökéletesített világa és a valóság között tátong, az utóbbi hetekben szorongással töltött el. Elgondolkodtam azon, hogy itt vagyok 31 éves felnőtt nőként, az életem rendben van a testemmel sem állok hadban de mégis elkezdtek szépen lassan beszivárogni az olyan mérgező mondatok a fejembe, hogy "Úristen! Ilyen bőrrel születni kell. Ez nem hiszem, hogy filter!" vagy "Ohh ezeknek a lányoknak, hogy van idejük ennyit edzeni és amikor kiteszik, hogy Balin hány croissant-t esznek az úszó tálcáról, akkor azt, hogy bírják ki, hogy ne egyenek belőle semmit? Mert tuti nem esznek!" vagy " Te jó ég ezt a lányt támogatja a Guccsi meg az Ívszanloren, hogy minden nap különböző, brutál szettet tud produkálni?" És természetesen tisztában vagyok vele, hogy ezek kiragadott pillanatok az egyenarcú lányok életéből, csak mire ezt tudatosítom magamban, már pont kialakult az a rossz érzés, hogy én valamit tuti nemjól csinálok!

– írja a szöveben. Majd még jobban beleássa magát a témába:

És mit gondolhat egy 16 éves tini? Ha mondjuk az osztálytársai tudnak a szüleik BMW-jével pózolni, de Ő nem teheti meg?

Majd egy vallomást is tesz:

Természetesen én is szoktam javítani a képeim minőségén, főleg színekben. És igen én is küzdök a bőrömmel mert tele van hibákkal és szeretem ha az előnyösebbik oldalamról fotóznak de a testem többi részéhez sosem nyúlok! Betartok egy határt!

A tapasztalatait is megosztja majd a követőkkel:

Számos kutatás kimutatta, hogy a mai fiatal generació úgy nő fel, hogy éppen egy torz énképet alakít ki. Megy a hasonlítgatás és sokszor egy olyan ideálnak való megfelelés, amit nem vagy csak veszélyes áldozatok árán tudnak elérni, amik étkezési zavarokhoz vagy öngyilkossághoz vezethetnek.

Egy picit most az "insta stressz" engem is elért ( nyugi nem akartam véget vetni az életemnek vagy hasonló), ezért úgy gondoltam teszek egy kísérletet arra, hogy 7 napra kilépek a social médiából!

Hogy miket tapasztalok ezen a héten? Hogy hogyan változik a kedélyállapotom vagy esetleg mi az ami pokolian hiányzik majd, arról Dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológussal beszélgetek június 8-án 18:00- tól egy Live videóban! És természetesen mindenről, ami már nem fért bele ebbe a posztba!

Viszlát találkozunk jövő Vasárnap

#real

– fejezi be a szöveget.

Fotó: Görgényi Fruzsina/Facebook

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nagyon fog hiányozni! Nem lesz könnyű túlélni ezt a hiátust...
Giovanni Alba
@namihami: ma, 10:01
Még ne dőlj a kardodba, csak egy hét, és utána lesz egy Live (lájv?) beszélgetés egy szakpszichológussal.
Ha egy lépéssel hátrébb lépsz, jobban látszik, hogy ez egy reklám, promóció.
Most tinilányok hadserege rágja a (mű)körmét, és várja a beszámolót az elvonási tünetekről.
Valamivel csak fel kellett hívnia magára a lanyhuló figyelmet, nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.