Tudja, hogy felszedett egy kis súlyfelesleget, de nem érdekli, mit mondanak erre mások. 

Így még nem láttuk Annoni Zitát: 10 kiló felesleget szedett fel az egykori modellFotó: Zita Debreczeni photography/Facebook

Annoni Zita – vagy ahogyan talán többen ismerik, Debreczeni Zita – tavaly nyáron adott életet első gyermekének. Azóta ugyan eltelt kilenc hónap, de még nem nyerte vissza a szülés előtti alakját. Emiatt jelenleg 10 kiló felesleg van rajta, és vár dolgozik azon, hogy ez idővel eltűnjön, ezt nem azért csinálja, hogy bárkinek is megfeleljen.

A legutóbbi Instagram-posztjában – amellyel a H&M body positivity kampányát hirdeti – legalábbis erről beszél.

Egész gyerekkoromban azzal csúfoltak, hogy alacsony és vékony vagyok! Az iskolában mindig én álltam a sor elején és ez soha nem is volt kérdés! :) Voltam én elől deszka, hátul léc, ropi, füles és még sorolhatnám... Sőt... Mivel kicsinek apukám vágta a hajam sokszor fiúnak is néztek!  

– kezdi a leírást egy kis nosztalgiával. Ezután áttért a kampány lényegére, ami saját magunk elfogadásáról szól:

A sok csúfolódásnak az lett az eredménye, hogy nehezen tudtam elfogadni magam és én is a hibákat vettem észre... Nem hordtam szoknyát és soha nem kötöttem fel a hajam. Mára 40 évesen értem meg arra, hogy nem kellett volna mások véleményével foglalkoznom és csak a saját elvárásaimnak megfelelnem. Jelen pillanatban plusz 10 kiló van még rajtam és dolgozom rajta, hogy leadjam, de csak magam miatt... A H&M a nyári kampányával a nőiséget és sokszínűséget ünnepli.  #hm #bodypositivity @hm

– írja.

Fotó: Fotó: Zita Debreczeni photography/Facebook

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Most legalább nőformája van. Nem kell körbetapogatni és végül alul is megtapogatni ahhoz, hogy rájöjjön egy férfi, hogy melyik az eleje.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.