A Borsonline.hu számol be arról, hogy  hosszabb folyamat volt, mire MC Hawer és rajongójából lett párja a szakítás mellett döntöttek. Fiatal szerelme hamar túllépett a mulatós sztáron. A zenész alig tette ki a lábát Kazincbarcikáról, máris exe új párkapcsolatáról értesült.

MC Hawert dobta 33 évvel fiatalabb szerelme, már az együttlétek se működtek
Kép:TV2

Az énekes maga mögött hagyta kazincbarcikai életét, és visszaköltözött a fővárosba, ahova mindig is tartozott. Nem bánkódik 33 évvel fiatalabb szerelme után sem, hiszen újra magára talált.

Most úgy érzem magam, mint egy „igazi sztár”. Egy új építésű házban találtam rá álmaim lakására. Most itt vagyok, és remekül érzem magam egyedül.

– kezdte a Borsnak a mulatós sztár.

Tudom, hogy minden nő vágyik a gyengédségre, az ölelésre, a törődésre, de előrébb kellett helyeznem a pénzszerzést, hiszen a kiadásokat valamiből rendezni kellett. Az utolsó fél évben már nem működtek az együttlétek sem.  Alig hagytam el Kazincbarcikát, visszahallottam, hogy már más férfival vacsorázott. Négy nap után pedig friss kapcsolatát is felvállalta.

– fűzte hozzá.

Forrás:Borsonline.hu
Címlapkép:TV2

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
@Horizont: Én azon csodálkozom, hogy ez a kiscsaj ennyi ideig bírta egy kemény alkoholistával!!! ( hogy mi vonzotta, na ez egy jó kérdés!!!) A korkülönbségről már ne is beszéljünk!!!
vacsi
70 éves vagyok, de ez a fazon nekem sem kellene.
volvós
Cigánytörténet...ennél a fajnál gyakrabban cserélik az " ágyastársat " mint a szaros gatyát és a szutyok bugyit...a vályogban elvegetálnak...Pfujjjjjj
Duke Nukem
Tisztán látszott az első pillanattól kezdve...
Csak a hülyék hisznek a mesterkélt csodákban.
(vannak igazi csodák - a fizika törvényei szerint is)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.