Marsi Anikó és Palik László komoly utat jártak be az életük során, ám úgy tűnt, hogy házasságuk megingathatatlan. Nem rég megjelent a hír a médiában, miszerint a pár útjai elváltak - írja a Ripost.hu.

Újabb részletek derültek ki szakításról – Palik László őszintén vallott kapcsolatukról
Fotó:TV2

Az okokat egyelőre mindenki csak találgatja. Ugyanakkor nem titok, hogy korábban már megküzdöttek a házasságukért.

Nemrég még minden rendben volt közöttük, bár azt ők sem tagadják, hogy az élet nem mindig a napfényes arcát mutatta feléjük.

Tizenöt éve vagyunk együtt a feleségemmel

- kezdte Palik László a Hot magazinnak adott interjújában.

A mi házasságunknak van egy íve, ettől működik jól. Tizenhat év sok, volt is benne bőven hullámvölgy. Nem mindig voltunk boldogok egymás mellett, és nem mindig volt könnyű, de az sosem volt kérdés, hogy lesz majd megint jobb

- tette hozzá a műsorvezető.

Forrás:Ripost.hu
Címlapkép:TV2

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Arról nem beszélt, hogy valami hungaro ringes fiaskó után miért kellett villámgyorsan elhagyniuk az országot és miért pont Orbán győzelme után tértek vissza és kaptak média szereplést?
human
Arról nem beszélt, hogy valami hungaro ringes fiaskó után miért kellett villámgyorsan elhagyniuk az országot és miért pont Orbán győzelme után tértek vissza és kaptak média szereplést?
vitriol
Háromszori nekifutásra a riposttól ennyi telt, nem több, de most már abba lehet hagyni, ezekből úgysem lesz soha újságíró, egyszerű firkászok!
Duke Nukem
@justhpeter: Van egy jó hírem a számodra: Nem kell
Úgy írtam ezt, hogy semmit nem tudok ezekről (csak amit mindenki tud - ha akarja, ha nem: Marsi Anikó eladta a lelkét az ördögnek, és hazudik sok pénzért, a Palik meg egy sehová nem sorolható izé szintén sok pénzért megvéve - ez(ek) a Tény(ek)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.