A Gyere, kislány, gyere című klasszikus táncdalt forgatták volna újra.

Wolf Kati és Spigiboy, vagyis Spiegerhalter László hívták el az eredeti dal szerzőjét, Nagy Ferót, hogy szerepeljen az új klipben.

Nem küldtek neki taxit, nem ment el egy klipforgatásra Nagy Feró

Fotó: MTI/Cseke Csilla

Nagy Feró először igent mondott, majd mégsem jelent meg a forgatáson. A Blikknek azt nyilatkozta, hogy azért, mert nem küldtek érte taxit.

"Ez a klip egy szívességmeló volt, mégis igent mondtam rá, ám hiába vártam, nem jött értem a taxi, pedig előző nap jeleztem, hogy azzal mennék. Úgy gondolták, hogy majd én magam hívok egyet és fizetem ki Őrbottyánból?"

– tette fel a kérdést a Blikknek Feró. A lap megírta azt is, hogy miután nem érkezett érte autó, kikapcsolta a telefonját, majd lefeküdt aludni, mert másnap hajnalban is indulnia kellett a sorozat forgatására.

Forrás: 24.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Ez van Ferókám. Szokj hozzá. Tessék felkészülni a tisztes visszavonulásra.
Emmersson71
Elég megnézni ezt a felvételt - amin a "rocker", a nemzet csótánya" úgy néz ki, mint egy ócska buzeráns -, majd szekunder szégyen közben elszaladni hányni!
istván irén
Egyébként meg mi a fasznak kell ezzel a barommal klipet forgatni akkor is szar volt most se jobb
csipetke
Nem kéne annyit inni,és akkor mehetett volna a saját verdájával is.Majd ha neki kell szívesség,eztán így fognak majd hozzáállni. Amióta seggnyaló lett,szelektívvé vált az emlékezete,és elfelejtette,hogy honnan jött.Túl sokat képzel magáról ez a seggfej...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.