Ismerősei szerint karnyújtásra van tőle az a férfi, aki ezt megadná neki, ha hagyná.

A Blikk cikke szerint bár nagyon vágyik már az anyaságra Vajna Tímea, Andy Vajna özvegye, új párjával is többször felmerült a téma, de Tímea bizonytalan, ami nem tesz jót az amúgy is viharos kapcsolatuknak.

Vajna Timit már barátai is noszogatják, hogy vállaljon gyereket

Fotó: YouTube/TV2

Mindig ott van a levegőben közöttük a gyerekkérdés, de Timi bizonytalan, ami egyáltalán nem tesz jót az amúgy is viharos kapcsolatuknak. Andyvel is terveztek családot alapítani, de sajnos kifutottak az időből. Zoli lehet számára az új remény a boldogságra, aki nagyon türelmes és higgadtan kezeli ezeket a kríziseket, nem is tehetne mást, hiszen fülig szerelmes

- mondta el a lapnak egy a párt jól ismerő informátor.

Zoltán és Tímea másfél éve alkotnak egy párt, a férfi már Andy Vajna halála után is mindenben támogatta az özvegyet, aki nehezen teszi túl magát férje halálán. Vajna Tímea korábban a Blikknek elárulta, hogy Andy Vajna halála után hirtelen mindenki ismerkedni akart vele, de ő erre nem állt még készen.

A rosszindulatú pletykák szerint Zolinak fontos szempont, hogy Timi milliárdokat örököl, de korántsem erről van szó. Egy jómódú, debreceni családból származik, nincsenek anyagi gondjai. Az egyetlen fejtörést a Timi mellett megélt kacifántos szerelmi élete jelenti. Látva, hogy milyen jó párost alkotnak, barátok attól félnek, elszalasztják a lehetőséget a boldogságra, Timi pedig kifuthat az időből, hiszen idén már 39 éves lesz

- idézte a lap a jól informált ismerőst.

A Blikk szerint Vajna Tímea is érzi az idő sürgetését, már tavaly is erről beszélt több műsorban, mikor húga, Palácsik Lilla volt várandós. 

Forrás: blikk.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Minek? Azt csinálná mint a Vasvári. Ilyen exhibicionista matracoknak nem való gyerek.
vacsi
Engem pl. senki sem noszogatott, mégis lett 4 gyerekünk. Gondolom, nem egyedül vagyok így! Ez a Timi nem is akar gyereket - bár, nem is való neki! Mit mutathatna meg neki - a pucérkodó képeit?!
Eladott Ország
Azt eddig is tudtuk, hogy nem szerénységéről, műveltségéről, józanságáról volt híres, hanem azért, mert Vajna papa kedves felesége lett. Közpénzből is luxusra bukott nagysága. Ne is tartson el egyetlen egy férfit sem, ne is menjen hozzá egy csóró emberhez, mert még a végén neki is dolgoznia kell. Munka, emberek, munka! A CSOK-hoz mindenképpen kell a munkaviszony, aztán ha szül gyerekeket, meglesz a hétszemélyes autó is. Ne rinyáljon, dolgozzon! Mit kívánhatnék még? Az intelligencia meg a százegyedik fekete táska majd jön.Tímea magára vállalta a sunyi, pénzéhes geciség, a közpénz kétpofára zabálása, a megvehetőség, az empátia tökéletes hiánya, a nulla szociális érzékenység, a pofátlan, legalja élősködő, önző, mások hátán és mások kárára kapaszkodó parazita megjelenítését. Egymaga. Ezek után elég sajátos lenne elvárni, hogy bárki bármit tiszteljen benne, rajta, körülötte. Senki nem az embert gyűlöli, hanem azt a vastag szarréteget, amit magára kent és minden egyes – milliós rongyokat villantó – fotóval ken magára.
namihami
Két gyerek után, azt hiszem, elmondhatom, hogy ha egy férfi karnyújtásnyira van, abból bajosan lesz gyerek. Timike, gyakoroltad te ezt a technikát sokkal zártabb távolságban is.
vacsi
Bolond ez a nő! Damu meg röhög a markába! Jól megadta neki...
Rockxy
ha a blikk fizetne érte, engem is baszogatnának a zismerőseim, hogy csinájjak má gyereket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.