Viccesnek vicces, de mellette azért elképesztően kellemetlen is az a fotó, amit Bea egy Instagram sztoriban tett közzé szerelméről és annak gyermekéről.

Ennél kínosabb képet nem is posztolhatott volna Szegedi Fecsóról a barátnője
Fotó: Instagram/szegedifecsoofficial

Vasvári Vivi egykori kedvese, a milliomos üzletember, Szegedi Fecsó pár hónapja újra megtalálta a boldogságot jelenlegi párja, Bea oldalán. Mostanra olyannyira összeszokott páros lettek, hogy nemcsak kettesben töltenek időt, hanem egymás előző kapcsolataiból született gyermekeivel is.

A ripost.hu szerint a pár rengeteg időt tölt együtt, legutóbb kirándulni voltak, ahol Bea egy igazán kínos fotót készített párjáról, amit meg is osztott az interneten.

Fecsó mint felelős apuka, megpisiltette a kisfiát, közben viszont nem figyelt arra, hogy a nadrágja a helyén maradjon. Ez persze vicces, de nem olyasmi, amit az ember megoszt ország-világgal. Nos, Bea nem így gondolta: azonnal kitette az Instagramra és feltette a kérdést: „Most akkor ki pisil?”

Ennél kínosabb képet nem is posztolhatott volna Szegedi Fecsóról a barátnőjeFotó: Instagram/bea0827

Forrás: ripost.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Húúúúúúúúúúúúúúú de vicces!!!
A "nap fotója"!!!:DDD
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ágimami
@csagyi: Vasvári Vivien (luxus Vivi) volt férje (ha ez mond valamit!) de mostanában elég sokat foglalkoznak vele, csak tudnám miért??? Egyébként ezt mondta magáról kb 3 éve: "Üzletember, családfő, édesapa, férj, hobbiceleb vagyok"!!

Most egy 13 évvel fiatalabb modellel él együtt.
csagyi
@ágimami: Köszönöm.Nem lettem ugyan okosabb,de annyit megértettem,hogy elég nagy lehet az egoja amiért ennyi mindenben kiváló és ismert. Ezen kívül tud pisiltetni is. Káprázatos tehetség.
ágimami
@csagyi: Nagyon szívesen! Így igaz, óriási egója van fecsónak, tényleg káprázatos tehetség...akarom mondani celeb, de már NAGYON UNALMAS!!!:DDD
volvós
A fiatal kis ringyó ahelyett hogy fotózgatna, vehetne ennek a köcsögnek egy ( használt ) szaros alsógatyát a cigánysoron a bálabutikban...a fene a gusztusát !!
Aki Én
@verőce21: Butaság, nem az internettől hülyülsz. Az csak láthatóvá teszi mekkora kretén vagy.
Amíg nem volt internet, csak a családod és közvetlen környezeted tudta, hogy ostoba fajankó vagy.
verőce21
@Aki Én: Már megint loptál Feri?
"Tolvaj"-t kiabálsz amikor te vagy a tettes? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.