A kedden megszavazott homofób elemeket tartalmazó, pedofilellenesnek előriányzott törvénnyel szemben eddig nagyon kevés hazai híresség emelte fel a hangját.

„Nehéz eldönteni…ostobák, korlátoltak vagy aljasok és gonoszok. Talán mind.” – Magyar celebek szólaltak fel a homofób pedofiltörvényről
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A tegnapi napon 157 igennel, 1 nemmel és 0 tartózkodás mellett megszavazták a Parlamentben a pedofiltörvényt, mely törvény összemossa a pedofíliát a homoszexualitással – írja a 24.hu. Az eredménnyel kapcsolatban számtalan felháborodott Instagram- és Facebook-posztot, sztorit és egyéb tartalmat láthattunk, de nem a hazai celebektől. 

Volt, aki mégis meg mert szólalni: az egyikük Lilu volt, aki egy indulatos posztban közölte a véleményét. 

Boruljon feketébe legalább egy Insta-sztori mindenkinél erre az igenis gyászos napra. Szégyen.

– kezdi. 

Nehéz eldönteni… ostobák, korlátoltak vagy aljasok és gonoszok. Talán mind. Ne haragudjatok, de tele vagyok indulattal. Azokért a gyerekekért, akiknek szégyellni kell az érzéseiket. Azokért a kamaszokért, akik nem mernek önmaguk lenni. Azokért, akik azért lesznek tele gyűlölettel, mert azt sem tudják, mit gyűlölnek. Mert a felnőttek átlépnek rajtuk. Mert gonoszak. Mert felhasználják őket. Komolyan, sírni tudnék.

– fakadt ki.

Mellette még Csonka András volt, aki egy Facebook-posztot szentelt a témának:

Hiszek az emberségben, a toleranciában, az elfogadásban, a méltóságban, mindenekfelett a szeretetben! Nem tudok és nem is akarok mit kezdeni a bigott gyűlölettel, a szűklátókörűséggel, az ostobasággal, a kirekesztéssel. Hívő ember vagyok, és az érzéseim is ehhez alkalmazkodnak. Hiszek abban, hogy mindenkinek joga van ahhoz az élethez, amit választ, amit Isten kijelöl neki, viszont senkinek nincs joga abba beleavatkozni. Egymást segítenünk és támogatnunk kell, másképp semminek nincs értelme! Abban reménykedem, hogy megértitek miért írom ezeket a sorokat, abban még inkább, hogy Ti is így gondolkodtok, mert csak így lehetünk igazi közösség.

– fogalmazott a tévés. 

Forrás: 24.hu
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Aki felemeli a hangját annak Respect!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toller Béla
@Shikari: Beszélsz itt összevissza...mi több, hülyeséget !
Nessy
@Shikari: Az Isten áldjon meg! Hetek óta a jobboldali média és a hozzászólások egy mondatban háromszor írják, mondják a "buzi" szót! Jelenleg nektek sikerült a pedofíliát és a nemi irányultságot úgy összekeverni, hogy a végén a "buzi" lett a hívó szó! A kisgyerekek védelme teljesen elsikkadt! Pedig a pedofília napi jelenség, amire nem 18 éves kor után kell figyelmeztetni a kisebbeket! Akkor már késő bánat!
NKF
Menjenek a celebek,buznyákok,pedofilok meg az a farkát mutogató szarházi a búsba!
justhpeter
Tökéletesen egyetértek Lilu és Csonka András véleményével. A 133 bátor ember igazoltan homofób csürhe.
Gazella
@Peller Anikó: voltál már kifejezetten pl;
kézilabda vagy gimnasztika..lánycsapatban?? Ott sok a leszbi... a lányok összezárva...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.