Az eddigi legnagyobb vizsgálat szerint sokan fordulnak orvoshoz a koronavírus-fertőzésük utáni hónapokban, mert új tüneteket észlelnek magukon. Van-e visszatérés a “normalitáshoz” az oltásoknak köszönhetően? Egyáltalán: mi az “új” normális? Utazunk? Nyaralunk? Bulizunk? Megyünk színházba és koncertre? Mennyire fenyegetőek a vírus különböző mutációi? Kell-e tartanunk negyedik, ötödik vagy sokadik hullámtól?  A koronavírus-fertőzésen túljutottak csaknem negyedénél jelentkeztek […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@RonaGyuri: talán a a légzési nehézségekre asszociált a cikkíró.
RonaGyuri
@Peller Anikó: akkor a páciens fullad, nem a pandémia!!! =))
Peller Anikó
@RonaGyuri: Nem mentegetni akarom a butácska címet, viszont ha a beteg megfullad akkor azzal a vírus öngyilkos lesz, mert nem fertőz tovább. A vírusnak létszükséglet, hogy ne legyen túlzottan halálos az okozott kár.
Nessy
Nyaralunk, meccsre megyünk, utazunk, bulizunk, aztán majd őszre megérkezik a delta, vagy egyéb újabb vírus. Ezt egyszer már megszívtuk. Csak addigra lesz e még stabil egészségügy?
Peller Anikó
@Nessy: Nekem ez a focibuziság egy cseppel sem különb mint a gangeszparty eszméletvesztés. Mindkettő előre kitervelt, szándékosan elkövetett csoportos gyilkossági kisértet.

saketdhamashram.com/wp-content/uploads/2020/02/kumbh-mela-haridwar-min.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.