A népszerű rádiós műsorvezető Franciaországban született, Párizsban nőtt fel, a magyar nyelvet pedig csak Magyarországon kezdte el tanulni, most nem kérdés számára, hogy kinek fog szurkolni – írja a Borsonline.hu.

Elárulta a franciaországi születésű Cooky, hogy kinek szurkol ma
Fotó:TV2

Cooky a lapnak elárulta kinek fog szurkolni

a magyar nemzeti tizenegynek szurkol majd a Puskás Arénában

„Ria, ria, Hungária” – skandálja majd szombat délután Cooky a Magyarország-Franciaország Eb-selejtezőn. 

Cooky azt is elmondta,

egyáltalán nem volt számára kérdés, hogy kinek drukkoljon

majd azzal folytatta:

Ez az első olyan meccs, amit élőben, a helyszínen nézek majd, és a magyaroknak fogok drukkolni a franciák ellen. Hogy miért? Nos, a franciák már nyertek Eb-t, sőt, voltak a világ legjobbjai is, a magyarok viszont nagyon megérdemelnének egy győzelmet.

A lapnak azt is elárulta,

nem tartozik azok közé a drukkerek közé, akik nemzeti színű mezben, kifestett arccal szorítanak a játékosoknak. Szerinte a szurkolás nem a külsőségeken múlik, hanem azon, mi van az ember szívében.

Forrás:Borsonline.hu
Címlapkép:TV2

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez az a bunkó, aki nem szereti a sajtot
Borsó
Pojáca. Vénségére ez is meghülyült, díszseprűt csinált a hajából, kifeszíttette a pofáján a bőrt, aztán kétszer egymás után teherbe ejtette a 18 éves kis háttérmunkást a stúdióban. Szegény hülyegyerek meg azt hitte, megfogta az Isten lábát ezzel a gazdag, befutott híradós madárral, majd elegyengeti a karrierjét, helyette csak potyogtathatja a kölyköket, meg főzhet otthon mezítláb az eltartójának. Kíváncsi vagyok, meddig lehet húszévesen szerelmet színlelni egy vénembernek, miután rájött a nő, hogy nem kap az illetőtől egy marék aprópénzen kívül semmit. Vagy az ilyen panelból kiszabadult penészvirágoknak ennyi is elég? És ki hiszi el egy franciának, hogy nem saját népének, hanem egy rakás kétballábas magyarnak fog szurkolni? Megannyi kínzó kérdés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.