Lehet, hogy most egy rutinszerű combmutogatásnál több történt.

Baukó Éva bármit is alig takaró miniruhában villantotta meg a lábikráit

Fotó: pixabay.com, illusztráció

Itt vizsgálhatja meg közelebbről a fotót.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Eva Bauko (@baukoeva) által megosztott bejegyzés

Címlapkép: pixabay.com, illusztráció

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ez az a nő aki keresztény neveltetésére hivatkozva állította hogy Havas Henrik piszkos ajánlatot tett neki és ezt zaklatásnak vette.
namihami
@human: Nem a neveltetés vagy az ajánlat volt a problémája. Csupán az összeg nagysága (csekélysége) háborította fel. A Havas biztos annyit mondott, amennyit ér a nő.
""A világ legjobb üzlete lenne a fideszes politikusokat annyiért venni, amennyit érnek és annyiért eladni, amennyire taksálják magukat!""
Hát, ez a mondás a celebnőink szinte egészére is igaz.
human
@namihami: Egyébként erről beszélt már Alekosz élőben. Elmondta, hogy konkrét tudomása van róla, hogy az Évát bepalizták és fizettek neki azért, hogy ezt mondja a Havasról. Később Havas elmondta, hogy az Éva felhívta, hogy bocsánatot kérjen, ő nem gondolta hogy ekkor balhét fog okozni.
Én speciel elhiszem, hogy ez a buta liba azt hitte, hogy odáig nem jut el a dolog, hogy Havas az állását veszítse az ő hazudozása miatt amiért kapott pár százezer forintot. Egyszerűen ne fogta át a tudata, hisz minden nap hazudik valami apró pénzért, mert ebből él. Csak hát most nagyobb hullámot vert a dolog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.