Balázs Klári vallott életük nehéz időszakáról a pár 41, házassági évfordulóján.

A Borsnak beszélt életükről Balázs Klári, miután Korda Györggyel már 41 éve házasok, és az évfordulót egy étteremben akarták megünnepelni, ám a kánikula miatt inkább otthon maradtak.

Titokban tartották: többször is súlyos beteg volt Korda György, ezzel élte túl

Fotó: YouTube/TV2

A cikkből kiderült, Balázs Klári szerint életük akkor is egy nagy kaland, ha ki sem lépnek otthonról, remekül elvannak egymással, ennek pedig az a nyitja, hogy egyszerre szerelmei és jó barátjai is egymásnak, akik minden körülmények között kiállnak a másikért.

Balázs Klári elmesélte a lapnak, hogy az anyagiak sosem okoztak gondot a kapcsolatukban, pedig amikor a villát építették, az egyik kis szobába költözek be, a többit kiadták, hogy a hiteleket fizetni tudják. Úgy gondolták, ez rövid időszak lesz, ám végül öt évig állt fenn ez az állapot. Emiatt sokat vitatkoztak, de az fel sem merült bennük a cikk szerint, hogy különköltözzenek. 

Balázs Klári azt is elmondta, hogy sosem volt nagyon féltékeny típus, és Korda György sem viselkedett vele úgy, hogy azon gondolkozzon, elhagyhatja őt egy másik nőért – hiába írták az újságok, hogy nők százai rajongják körbe az énekest.

Az első pillanatban tudtam, hogy ő az én emberem, de ő is tudta, hogy én az övé vagyok. Csak megjegyzem, abban az időszakban nem csak hölgy rajongók voltak, de nyomulós fiatalemberek is, akik sosem kaptak lehetőséget tőlem. Egyszerűen nem kellettek. A legnehezebb talán a betegség alatt volt. Az megviselt minket

– mondta el a Borsnak Balázs Klári, aki a nyilvánosság elől eddig titkolt súlyos gondokról is röviden beszámolt: Korda György háromszor volt egymás után súlyos beteg, ez az időszak rendkívül megterhelő volt számukra.

Láttam, hogy nagyon harcol, és én is harcoltam vele együtt, mégsem beszéltünk egyetlen szót sem róla.. Még mindig beleborzongok, ha eszembe jut az a beszédes csend. De ezt is túléltük, a szerelmünknek köszönhetően

- fogalmazta meg a lapnak. 

Mint elmondta, hálát adnak a jóistennek, hogy életük úgy alakultahogy, amiért megdolgoztak kőkeményen, de nagy szerencse is kellett ehhez. 

Bizton állíthatom, hogy az a szerelem, ami fellobban és az igazi, az nagyon sokáig tart, sőt, a sírig elkíséri az embert. Mi a síron túl is szeretni fogjuk egymást

- zárta a gondolatait Balázs Klári.

Forrás: borsonline.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.