Folytatódik a 234-es toronyszámú Királytigris páncélos ügye, melyről tegnap számoltunk be ezeken a hasábokon, és ha tegnap foglalkoztam vele, ma illik beszámolnom a fejleményekről is, mert vannak. Nagyon is vannak, az ember nem tudja, hogy sírjon vagy nevessen, ugyanis sok száz komment hatására Dr.…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ezeknek a megmondóknak semmi sem elég

Szele (forgokinpad.blog): „Pardon, hogy bocsánat?”

Mint ismert a derék fityesznyik Dr. Vinnai Győző egy igazi állatorvosi ló bejegyzéssel járult hozzá az ünnepléshez. Ami túl azon, hogy minden mellé ment még stílusos is volt, hiszen maga az ünnep „Orbán elkergette a ruszkikat” című egy méretes hazugság. Nos sokan szóvá is tettük, köztük a post szerzője is.
Nos a derék fityesznyik lépett:

m.blog.hu/fo/forgokinpad/image/vinnai1.jpg

Olyat tett, ami nem szokásuk: bocsánatot kért. Nem, nem kezdett ocsmány vádaskodásokba, mint a Dózsa ügyben például, csak simán bocsánatot kért. Na jó, a hibát másra kente!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.