Fellebbezett a rá kiszabott egy év végrehajtandó szabadságvesztése ellen az a taxis, aki még 2014-ben bántalmazta egy ismert magyar rockegyüttes két tagját – közölte Medveczky Gábor fellebbviteli főügyész csütörtökön az MTI-vel.

Fellebbezett a taxis, aki az Omega két tagját is megverte

A főügyész nem nevezte meg sem az együttest, sem a zenészeket, ugyanakkor az MTI a történtekkor arról számolt be, hogy a taxis az Omega együttes két tagjára, Debreczeni Ferencre és Benkő Lászlóra támadt rá, olyan súlyosan bántalmazta őket, hogy kórházi ellátásra szorultak.

Medveczky Gábor azt írta: a Fővárosi Törvényszék megismételt elsőfokú eljárásában 2020 decemberében kétrendbeli súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt 1 év végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte a korábban már erőszakos bűncselekmény miatt büntetett előéletű középkorú taxist.

A fellebbviteli főügyész emlékeztetett: a taxis 2014. július 20-án hajnalban rendelésre megjelent egy XI. kerületi címen, ahol a két zenész várakozott. Itt a taxis szóváltásba keveredett a szolgáltatást korábban megrendelő zenészekkel, akik kifogásolták a taxis késedelmes megérkezését, kijelentve, hogy a szolgáltatást már nem kívánják igénybe venni. A szóváltás során a vádlott kiszállt a járművéből és az együttes tagjait a fejükön ökölcsapásokkal bántalmazta, amelytől azok törést nem eredményező sérüléseket szenvedtek. A további bántalmazást megakadályozni kívánó tanút a taxis ugyancsak ellökte – írta Medveczky Gábor.

Forrás: MTI

Fotó: Pixabay

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem semmi egy visszaesőnek az esemény után 7 évvel még van alkalma fellebbezni! =))
Emmersson71
Én pizzafutárral jártam hasonlóan - másfél órás kiszállítás Budapesten nem tolerálható, szerintem -, de akkor ő szívta meg :)
namihami
Mindehhez elég volt 6 és fél év? Ez a baj, ezzel a világgal. Mindig ez a kapkodás, ez az őrült rohanás.
Ludas Matyi
@RonaGyuri: hat igen, abban az orszagban ahol egy ember elete nem er többet mint 10-15 ev, a garazdalkodok meguszhatjak egy nana-val.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.