Az énekes értékelte a szerda esti meccset. 

Pataky Attila a német-magyarról: Gratulálok Orbán Viktornak és Csányi Sándornak

Az Edda Művek két zenészét hívták be a Mokka stúdiójába, hogy kitárgyalják a szerdai Németország-Magyarország Eb-mérkőzést, ahol 2-2-es döntetlen született.

Pataky Attila és Gömöry Zsolt kitett magáért: míg az utóbbi a portugál-francia meccset értékelte, az énekes egyszerűen nem győzött hálálkodni a csapatnak, többek között Gulácsi Péternek. 

"Peti, Peti, Peti! Engedd meg, hogy Petinek hadd üzenjek! Peti, Peti, Gulácsi Peti, most csak rám figyelj! Peti, mindent köszönünk neked, meccsenként legalább öt gólba tartó labdát fogtál ki. Számomra a világ egyik legjobb kapusa vagy és az is maradsz"

– mondta a kamerába Pataky. Majd folytatódott a hálaadás:

"Nem igazán mertem elhinni, hogy ez eljön még a magyar futball történetében, ezért szívből gratulálok Orbán Viktornak, CsányiSándornak és mindenkinek, a pályamunkásoktól kezdve, a riportereknek, akik elképesztő hittel tették a dolgukat 2016 óta. És most megjött az eredménye"

- tette hozzá az Edda Művek frontembere. 

A beszélgetés itt nézhető vissza: 

Forrás: 24.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yeromos
Még egy két ilyen nyilakozat azt neki is kijár a Kossuth-díj mint ferónak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Biztos látta őket cselezni és gólt rúgni a németek ellen. Különben miért nekik gratulálna?
""És most megjött az eredménye"" És, ha százmilliárdokért ez a két pont és a kiesés már fényes eredmény, akkor jogos a gratuláció.
Persze, lehet, hogy ott, túl a Szíriuszon ez már sikernek számít.
Clavigo
Ez a fasz még nem kapott semmilyen díjat ?,lovalagrendet,,stb.??
NKF
EZ a Pataki úgy hülye,ahogy van!Mondták neki az UFO-k,hogy nyaljon még a Kossuth-díjért?
Én a csapatnak gratulálok,mert becsülettel helytálltak!
Yeromos
Még egy két ilyen nyilakozat azt neki is kijár a Kossuth-díj mint ferónak.
Nessy
Csányit, mint MLSZ elnököt még megértem! De Orbán ott sem volt! Vagy az UFO-k mondták hogy ő rúgta mind a két gólt, csak mi nem őt láttuk?
Emmersson71
Ejnye, Attis..ez csak 4-es alá seqqnyalásból! Tudsz te jobban is, mélyebbre és hosszabban :P
Pálinkás Pál
azért halkan kérdezem...9 megszerezhető pontból lett 2...és kiestünk...most akkor ennek kéne örülnöm??? valami nagyon félresiklott a világban ,ha már az első körös kiesés a felhigitott EB -ből is nemzeti ünnep!!
nezelodo
Kár, hogy nem az UFO-knak gratulált, jobban illene az elmeállapotához.
Lendkerék
Istenem, micsoda egy szarházi féreg lett ez is...És nég még tomboltam rá néhány évtizede...
csak úgy....
ha ez így megy még + 4 évig,mert lendvai anikónénak ez így kedvezö,akkor magyarország a szellemileg lecsúszottak mekkája lesz..
fergeteg
Végre még több pénz kerül a magyar fociba. Túl alulértékeltek a játékosaink.
Olasz és portugál edzők jönnek az utánpótlásba.
Jövőre februárban kezdődik a Puskás arénánk elhúzható tetőzetűvé alakítása.
Minta a Román Nemzeti Stadion. Az automatikát Angliából rendeljük. Igy komfortosabb lesz mint az Alianz Aréna.
Cél a BL döntő 2023-ban.
Aki Én
A közpénztolvajnak mit is köszön ez a suttyó?
Duke Nukem
Futball és politika

"2004 márciusában a jobboldali Új Demokrácia Párt nyerte a görög választásokat és Kosztasz Karamanlisz lett a miniszterelnök. Karamanlisz nagybátyja, Konsztantinosz, a görög Orbán Viktor volt, 1947-ben munkaügyi miniszterként került a politikába és 1995-ben köztársasági elnökként távozott, közben négyszer volt miniszterelnök, a Nemzet Vezéreként emlegették. Ellenfele George Papandreu volt, akinek apja - a másik görög Orbán Viktor- háromszor, a nagyapja kétszer volt görög miniszterelnök (pár évig aztán ő maga is miniszterelnök lehetett). Ha egy országot erős emberek vezettek, az Görögország volt.

Az ország addigi legnagyobb futballsikere az volt, mikor a Panathinaikosz BEK-döntőt játszott 1971-ben az Ajax-szal a Wembley-ben Antoniadisszal és Elefterakisszal. Puskás Öcsi volt a csapat edzője. Görögországban akkor egy fasiszta junta volt hatalmon, Papadopulosz tábornokkal, a harmadik görög Orbán Viktorral, az élen. Ő aztán egész további életét börtönben töltötte, pedig kiengedték volna, ha hajlandó bocsánatot kérni.

De menjünk most vissza 2004-be, amikor is Portugália rendezte a labdarúgó Európa-bajnokságot.

Görögország igen nehéz csoportba került a házigazda portugálokkal (Ronaldo, Nuno Gomes, Deco), a spanyolokkal (Iker Casillas, Morientes, Raúl Gonzáles, Puyol) és az oroszokkal. Éppen az oroszoktól kaptak ki a görögök, de a portugálokat megverték és sikerült döntetlent játszaniuk a spanyolokkal.

A nyolc között Görögország Franciaországot kapta ellenfélnek. A franciáknál elől Trezeguet és Thierry Henry játszott, a középpályán Zidane és Pirés, hátul Thuram és Lizarazu.

A görögök Angelosz Kariszteasz góljával nyertek és bejutottak a legjobb négy közé. Kariszteasz akkor éppen a Werder Bremenben játszott, később az Ajaxban is. Ő volt az előretolt csatár, mögötte az idényt az Atletico Madridban töltő Nikolaidisz, a Katszuranisz (aki védekező középpályás volt, később a Benficában is játszott) és Karagunisz az Interből...
Duke Nukem
,,,Az elődöntőben jöttek a csehek, Milan Barossal (Liverpool), a kétméteres Jan Kollerrel (Borussia Dortmund), Nedveeddel (Juventus) és Rosickyval (Borussia Dortmund), a kapuban Petr Cech. És a görögök megint egy nullra győztek az AS Roma-ban játszó Dellasz góljával a hosszabbításban.

A döntőben a görögök újra a portugálok ellen játszottak, Lisszabonban, hatvankétezer néző előtt, és igen, újra egy nullra győztek. Görögország lett az Európa-bajnok.

2004-ben Görögország olimpiát is rendezett. Aztán minden összeomlott, a görögök elszegényedtek, de legalább ott van nekik Kariszteasz, Nikolaidisz, Karagunisz, a legkisebb aranycsapat emléke."

orulunkvincent.blog.hu/2021/06/24/futball_es_politika_221
balos
Vajh miért van olyan után érzetem,hogy a fideSSes seggnyalók pénzért még az anyjukat is utcára küldenék "takarítani"?
ómió
Eszerint ő nem efftárs! Különben a Böszmének meg Leninnek "hálálkodna"!
Yoda69
Micsoda? Nem az UFO-k segítettek? Akkor ez mar X-aktás eset.
NKF
Etele,ne koptasd már a nyelved mert a végén elkopik!Ami pedig a meccset illeti,nem kell
magyarázni !Láttam!A Kossuth-Díjról meg lemaradtálFeró korábban kelt!
RonaGyuri
na ezt a filmecskét érdemes lenne kór- és kor-dokumentumként eltenni! Sonat, nagyon sokat elmond 2021 Ma ... akarom mondani Orbániáról! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.