Britney Spears ügye évek óta húzódik, és egyre több a rejtély körülötte. A 2008-ban apja gyámsága alá kerülő énekesnő azóta sem dönthet szabadon saját ügyeiről. 

Emberjogi aggályok merültek fel: Britney Spears még a saját fogamzásgátlójáról sem dönthet

Rajongói évek óta a FreeBritney hashtaggel próbálják felhívni a figyelmet az énekesnő helyzetére. 

Fotó: AFP.com

2016-ban a 39 éves előadóművész hivatalosan is panaszt tett amiatt, hogy életét pitiáner dolgokban szabályozza az apja: például a konyhaszekrényei sem lehettek olyan színűek, mint szerette volna, mert Jamie Spears drágállotta azok újrafestését. Hivatalos beadványban fordult egy törvényszéki nyomozóhoz, a bizalmas dokumentumok szerint megkeresésében az állt, „elege van abból, hogy kihasználják”, illetve „ő az, aki dolgozik és pénzt keres, de körülötte mindenkinek ő adja a fizetést”. Kifejezte vágyát, hogy a gondnoksági rendszert teljesen szüntessék meg, állítva, hogy az apja „megszállottan” irányítani akarja az életét.

A 2020 június 23-ai meghallgatáson Britney végre személyesen is felszólalhatott, ahol is elképesztő dolgok derültek ki. Többek között, hogy édesapja engedélye nélkül nem vetetheti le fogamzásgátló spirálját, holott kisbabát szeretne jelenlegi szerelmétől. 

Az énekesnő többször is kiemelte, hogy az őt ért jelenlegi bánásmód kegyetlen és semi másra nem vágyik, mint hogy visszanyerje az irányítást az élete fölött. 

Forrás: Velvet.hu, BBC.com

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.