Puzsér Róbertről köztudott ugyan, hogy nem szokta kímélni kiszemelt "áldozatait", most azonban egy teljes cikket áldozott arra, hogy szinte földbetiporja ByeAlexet és mindazt, amit képvisel – írja a promotions.hu

Puzsér nagyon durván nekiment ByeAlexnek – ennyire még szinte senkibe nem állt bele, mint a "nárcisztikus trash-bölcsészbe"
Fotó:RTLKlub

Nehéz olyan hírességet említeni, aki ne került volna még szóba az ország egyik legbátrabb és legbotrányosabb kritikusa által. Nem rég Vasvári Vivienbe is beleállt.

Már a cikk címével is erősen indít Puzsér: 

ByeAlex, a nárcisztikus trash-bölcsész és a háztartási alkalmazott, akivel élni akar

ByeAlex egy köznyilvános rejtély, akiről soha nem lehet tudni, melyik hazug médiaperszónájával rukkol elő.

- olvasható a cikk elején.

Bár a miskolci bölcsész bőrében számos elkényeztetett popsztár elfér, mindegyikük üres, mindegyikük nárcisztikus, és mindegyikük az épp menő divat trendjeit hajhássza a könnyű siker reményében. Nehéz eldönteni, hogy ByeAlex mikor irritálóbb: amikor trashpop-előadóként senkise név alatt vidéki diszkóhaknikra és falunapokra hajt, vagy amikor beszédes nevű kísérőzenekara, a Sleppélén alterrock-fenegyereket alakít a Budapest Park színpadán? Nehéz eldönteni, hogy ByeAlex mikor irritálóbb: amikor szégyentelenül celebkedik, vagy amikor a hipszter filozófust adja elő? Nehéz eldönteni, hogy ByeAlex mikor irritálóbb: amikor jakuzává varratja magát, vagy amikor rózsaszín felsőben ábrándozó, naiv tinédzsernek mutatkozik? Nehéz eldönteni, hogy ByeAlex mikor irritálóbb: amikor a hisztérikus dívát szállítja le az RTL képernyőjére, vagy amikor férfinak látszani igyekszik?

[...] Figyelemre méltó, hogy ez a tartalmatlan alak, aki ha belép a szobába, eggyel kevesebben lesznek bent, ma popsztár lehet. És épp azért lehet popsztár, mert annyira együgyű, annyira konzisztenciátlan, annyira senkise, hogy bárki által fogyasztható, és bárki által formálható – s minderről annyira nincs fogalma, hogy nyilvánosan el is henceg vele. Nem is olyan rég a művészek még alakították a világot, ByeAlexet ezzel szemben a pláza kultúrája és a fogyasztás komfortja alakítja olyan szervetlenné, hogy az RTL a következő nemzedékek ízlésének és értékrendjének lebontását biztos kézzel rábízhassa

A teljes cikk itt olvasható.

Forrás:promotions.hu
Címlapkép:RTLKlub

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Na,és mi a gond?Puzsér utálja ezt a sok senkiházi,szarházi,semmirekellő celebet?Ez rendben!
Azt jelenti,hogy fejlett ízlése van!Hol itt a probléma?
Emmersson71
Puzsér vs ByAlex ?

Én már csak egy jeges kávét kérek ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.