Baukó Éva és Alekosz újra egymásnak estek, miután kiderült: Éva évekkel ezelőtt egy műsorvezetőt buktatott le, hogy megcsalja-e a párját.

Alekosz: Baukó Éva elcsábított egy MTVA-s műsorvezetőt

A Blikk egyenesen azt írja, megkezdődött

az év botránypere,

ugyanis az egykor elválaszthatatlan jóbarátok ellenségek lettek a tárgyalóteremben. Alekosz becsületsértéssel és rágalmazással vádolja Baukó Évát.

Alekosz a perrel kapcsolatban egy hosszú bejegyzést osztott meg a Facebook-oldalán. A posztban pedig azt is leírta, hogy nyilvánosságra hozza egy olyan műsorvezetőnek a nevét, akivel – állítása szerint – szexuális kapcsolata lehetett Évának.

Baukó Éva válaszára sem, aki szintén a Facebook-oldalán jelentkezett be egy élő videóval, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba az ellene felhozott vádakkal kapcsolatban. Kijelentette, hogy nem szereti, ha rágalmazzák és hazugságokat terjesztenek róla. Mint mondta, minden bizonyíték nála van.

Egy celeb hölgy, egy médiából ismert, volt RTL-es celeb hölgy volt ennek az MTVA-s műsorvezetőnek az akkori párja. Ez az RTL Klubos celebhölgy megkért engem, hogy buktassam le az ő párját, az MTVA-s műsorvezetőt, hiszen már több helyről hallotta, hogy félremegy a csávó és megcsalja

– mondta Baukó, aki azt is hozzátette, hogy ezek a beszélgetések el vannak mentve a telefonján, illetve a laptopján is.

Alekosz így folytatta a teregetést:

„Éva elcsábította a gyermekes családapát, az arról készült dokumentumokat pedig a megbízójának átadta. A pár, Éva jóvoltából, szakított. Itt már egyáltalán nem a személyek a lényegesek. Ezekszerint Baukó Éva fölbérelhető és megbízható azzal, hogy tönkretegyen és lejárasson férfiakat? Családokat? Havas Henrik MTVA-műsorvezető családapa, és most én. Így megy ez?”

– szállt bele egykori jóbarátjába ismételten Alekosz, aki azt is kijelentette, hogy a holnapi posztjában arról számol majd be, hogy milyen kapcsolatban állt egymással Baukó Éva és egy szintén családos világbajnok élsportoló.

Forrás: blikk.hu

Címlapkép: TV2

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Ismerik, tudják milyen a mentalitása? Vajon a pasik ilyen hülyék vagy a csaj torka olyan mély? (deep throat-system)
Ilyen szűk az elit kancaválasztéka?
Emmersson71
@Bástya Béla Elvtárs: Mármint a plasztikai sebész munkája lett jó, a fonnyadékot feltöltötte!
Emmersson71
Két primitív, humanoid-szerű valami balhézik, a nagyérdemű pedig zabálja - tisztelet a kivételnek!
Emmersson71
@Bástya Béla Elvtárs: Lófaxt..egy likas tejeszacskót viselt mindig is :P
colibri
@Bástya Béla Elvtárs: Akkor te nem láttad a VV akkori szériáját, amiben B,Éva szerepelt, Rossz az emlékező képességed.
Duke Nukem
Én még nem basztam pofán görögöt, de bevallom, nem sok mindenre emlékszem az elmúlt 10-15 évből (aki örökké él, annak öt év eltérés semmi).
Nem mondom, hogy szeretek örökké élni, mert még nem éltem örökké (de ezt qrva sok évmilliárd után is elmondhatnám), de valahol jó érzés a tudat (nem mindenkinek és nem mindenhol, de valakiknek valahol biztos)
Duke Nukem
Nem a bástya béla elvtárs nőjének vaaaaaaaaaaaan jó segge, aki nem mai csirke?
Vagy keverem a sok orbánistát - egy kutyaként?

Írhatnám, hogy bocsánat, de nem írom, mert leszarom, hogy véletlenül direkt összekevertem a ganyé rosszéletű buta paraszt orbánistákat!
colibri
@Bástya Béla Elvtárs: Értem! Éva ciciein nem veszünk össze.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.