Pár tucat, zömében az idősebb korosztályból verbuválódott hallgatónak adott „koncertet” Varga Miklós Szentesen, a Múzeumok Éjszakáján. Mivel ilyenkor már későn sötétedik, a „koncertet” délután 4-kor tartották a Péter Pál polgárház udvarán.

Varga Miklós egy vidéki hakni közben üzent a szivárványos Brüsszelnek

Fotó: MTVA Fotó: Zih Zsolt

A „koncerten”, ahogy a telex.hu a Szentesi Mozaik alapján írja, a

„rendkívül nagy hangterjedelmű énekes, a magyar rocktörténet kiemelkedő alakja”

énekelte el sikerdalát, az Európát, vagy ahogy mindenki ismeri, a Vén Európát.

A koncert kitűnő alkalmat szolgáltatott Vargának, hogy kifejtse nézeteit Európáról és Brüsszelről.

Hát hölgyeim és uraim, most már nagyon sok esztendeje, hogy az Európai Unió tagjai vagyunk, mert Európát ne tévesszük már össze az Európai Unióval!

Mi nem abba a szivárványos Európába szerettünk volna lenni.

Egy dal szól még azért, hogy talán egyszer akiket elszakítottak tőlünk, ők is ott lehetnek az igazi, közös Európa-házban. Ezért szól még ma is ez a dal. Na, és hogy ezt Brüsszelben is meghallják, jó hangosan üzenjük meg, hogy mi szeretjük Európát!

- mondta Varga.

Forrás: telex.hu

Címlapkép: MTVA Fotó: Zih Zsolt

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yeromos
@NKF: A brüsszeli buzik nem modják meg neked, hogy mit szeress, a "brüsszeli buzik" hagyják, hogy azt szeresd amit akarsz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurka80
@karma1: Látom ott újzélandban b@zipárti is vagy ez hozzátartozik a libbantságodhoz!
Pipás
@Gyurka80: A harcos gyurka80 észnélkül védi a hülyeséget. Milyen szánalmas ez az ember! Könnyen uszítható bárki ellen. Most a buzik, majd legközelebb a cigányok, vagy a zsidók. A lényeg, hogy egy picit is más legyen, mint a többség. Igazi fasiszta véglény.
Gyurka80
@Pipás: Véglény az gte vagy mert nem érted amit írtam!
Pipás
@Gyurka80: Nagyon is érthető, amit írtál. Az a sötétséget hűen jellemzi, ami az agyadhelyén van.
simmering73
@Gyurka80: Látom az értő olvasás távol áll tőled. Belőled még a négy elemit se nézem ki.
Giovanni Alba
@Gyurka80: tegnap, 19:32
Butaságokat beszélsz. Akiknek más a nemi érdeklődése mint a tied, attól még ugyanúgy joga van a teljes élethez, mint neked. Azt mondod, nem tudnak gyereket szülni, "csinálni", ezért nem lehet teljes az életük. Mondd, miben különböznek ebben a tekintetben egy olyan házaspártól, ahol az asszony nem tud gyermeket kihordani valamilyen veleszületett vagy szerzett betegség miatt, vagy pedig a férfi "magtalan", vagy pedig, bár mindketten teljesen egészségesek, ezen a téren nem illenek össze. Ennek tudatában mit kellene tenniük? Szerinted másodrendűek, szerintem pedig erkölcsileg fényévekkel vannak magasabban nálad, hiszen ha saját nem lehet, akkor örökbefogadottat nevelnek.
De te azt mondod, hogy a "mások" nem élhetnek teljes életet, mert nem tudnak "gyereket csinálni". Azt honnan veszed, hogy felnevelni sem tudják? Ne gyere itt azzal, hogy a nevelőszülők példáját követve "megbuzulnak", mert akkor magyarázatot követelek arra, Szájer miért lett olyan amilyen! A "logikádat" követve a szülei a hibásak, így gondolod?
A családfelfogásod pedig nagyfokú tudatlanságról árulkodik.
Azt még azért áruld el nekem, Szájer példájánál maradva, mi változott meg benne szerinted akkor, amikor kiderült a mássága? Onnantól már nem köszönt a sarki zöldségesnek, szúrós szemmel kezdte méregetni a postást, tehát mennyiben lett más emberi minőségében? Aki addig tisztelte tudományos munkásságát, annak kutya kötelessége azt megtagadni?
"Tudományos pályafutása
1986-tól 1996-ig az ELTE Állam- és Jogtudományi Kara Római Jogi Tanszékén egyetemi tanársegédként, 1990 és 1996 között egyetemi adjunktusként, 1985 és 1990 között a Bibó István Szakkollégium nevelőtanáraként dolgozott. 1985-től 1989-ig a Magyar Oxford Társaság elnökeként tevékenykedett. 1992-től szerkesztette a Jogállam című folyóiratot, amelynek egyben alapítója is volt. 1996-ban ügyvédi szakvizsgát tett."
Ugye, hogy mégsem annyira egyszerű a világ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.