Négy éve állapodott meg Berki Krisztián és Hódi Pamela közös kislányuk, Natasa Zselyke felügyeleti jogáról, azonban most újra pereskednek.

Közös kislányuk miatt háborúzik Hódi Pamela és Berki Krisztián
Fotó: TV2

Először hétvégi apuka volt Berki, majd heti váltásban nevelték gyermeküket. Sokáig úgy tűnt, ez a megosztás jól működik, de a Bors információi szerint egyikük meggondolta magát. Nemrég kiderült, hogy újabb gyermekelhelyezési pert indított Pamela.

Berki Krisztián így beszélt erről a lapnak:

„Végtelenül sajnálom, hogy a gyermekem édesanyja a láthatásomat szeretné csökkenteni. Feljelentett, azt szeretné, ha a jövőben csak kéthetente két napot láthatnám a kislányomat, pedig a közös szülői felügyelet jó hatással volt Natira. Értetlenül állok a történtek előtt, hiszen amikor az anyukáját hat hétre Ázsiába szólította a munkája, túlzás nélkül kijelenthetem, gond nélkül mindent meg tudtam oldani, jól teljesítettem apaként”

Az elmúlt időkben úgy tűnt, rendeződött a viszonyuk, aztán kiderült, hogy mégsem, hiszen a bíróság által jóváhagyott közös felügyeletet mindketten elfogadták és betartották.

Berki Krisztián hozzátette, nem tudja, hogyan mondja el a kislányának, hogy az édesanyja azért harcol, hogy kevesebb időt tölthessen el vele.

Forrás: Blikk.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.