Az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja melltartóban és bugyiban mutatta meg testét, hogy megmutassa, mennyi kiló szaladt fel rá az elmúlt időszakban. Ezt azért tette, hogy megmutassa, mindig van lehetőség a változtatásra.

A Blikk cikke szerint bátor videót tett fel magáról az Instagramra Koholák Alexa, az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja, aki a felvételen őszintén beszél arról, hogy mely testrészén tapasztalt hízást. Ezt a cikk szerint azért tette, hogy meg tudja mutatni a követőeinek, mindig van lehetőség a változtatásra.

Koholák Alexa bátran bevállalta: topban és bugyiban mutatta meg a kamera előtt, hány kiló szaladt fel rá

Fotó: Instagram

Soha nem voltam ennyire elhízva

- vallotta be a felvételen Alexa, aki előtte mindig figyelt az alakjára, korábban rendszeresen edzett és ügyelt az egészséges táplálkozásra is. Az elmúlt időszakban azonban fontosabb dologra helyezte a hangsúlyt. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Alexa (@alexa__hu) által megosztott bejegyzés

Most sokkal fontosabb volt a zene, valamint az, hogy megtanuljak zenélni és mixelni ahelyett, hogy azzal foglalkozzak, mennyi kalóriát vittem be

- mondta el a felvételen, de azt is hozzátette, hogy eltökélte magát a változtatáson, mert ezen a ponton már nem érzi jól magát a bőrében.

Innen jó győzni (...) Meg tudom csinálni, és te is meg tudod csinálni! Ne fogadd el úgy önmagad, hogy ha nem szereted magad és változtatni szeretnél. Nem az a megoldás, hogy elfogadsz mindent, mert meg tudod csinálni

- bátorította a cikk szerint a követőit az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője.

Forrás: blikk.hu

Címlapkép: Instagram

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.