A népszerű tévés és rádiós, Sebestyén Balázs a blikk.hu-nak nyilatkozott. Szó esett többek között arról, hogy mennyi büntetést szabnak ki a Rádió 1-re miatta, és hogy miért nem akar a TV2-nek dolgozni.

Komoly ajánlatokkal csábítják a TV2-höz, de Sebestyén Balázs nem akar menni – Elárulta, miért
Fotó: Sebestyén Balázs hivatalos oldala/Facebook

A blikk.hu szerint az elmúlt 12 évben több mint 60 alkalommal indult Balázs miatt eljárás, és mintegy 12,5 millió forintnyi bírságot fizettek meg utána. Ennek ellenére ő még mindig népszerű, és úgy tűnik, hogy a rádióknak is megéri inkább a büntetést fizetni utána, mint leváltani őt. Balázs a Rádió 1 bulihajóján adott interjút a blikk.hu-nak. 

A lap úságírója rákérdezett, hogy nem szoktak-e olykor „föntről” rászólni, hiszen jó néhány milliót kellett már befizetni a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kasszájába a Balázsék után. Erre a következőképp reagált a népszerű műsorvezető:

A főnökeink hagynak bennünket dolgozni. Tudják, hogy egy reggeli műsorhoz hozzátartozik a szókimondás. Mi pedig szókimondóak vagyunk, ettől van komoly hallgatottságunk. Próbálunk azért vigyázni, de néha megbüntetnek minket. Közben gazdaságilag viszont olyan erős a műsor és annyi reklámbevételünk van, hogy azt gondolom, ezt be kell vállalni.

Szóba jött emellett a tévés karrierje is, amellyel kapcsolatban a konkurenciáról kérdezték:

Régebben sok megkeresés érkezett a TV2-től és egészen komoly ajánlatokat kaptam még akkor is, amikor Andy Vajna volt a tulajdonos, de lojális vagyok és elkötelezett az RTL mellett.

Forrás: blikk.hu
Fotó: Sebestyén Balázs hivatalos oldala/Facebook

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Eszerint "nagyobb efftárs" ő annál...!
ómió
@surdilloFUJT: Ne nekem ajánlgasd! Azt te szoktad, amikor a prájdotokon együtt vonaglotok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.