A közös munka hozta meg a kedvet állítólag.

A Blikk cikke szerint színházi körökben szinte már nyílt titok, hogy van valami Dobó Kata és Szente Vajk között. A két színész egy nemrég bemutatott darabban játszott közösen, és egy jól informált informátor szerint a bemutató után jöttek rá, hogy jól érzik magukat egymás társaságában.

Blikk: Dobó Kata és Szente Vajk randiznak

Fotó: Dobó Kata: wikipedia CC BY-SA 3.0/Takkk;

Szente Vajk: wikipedia CC BY-SA 4.0/Szente Vajk; 

Kollázs: propeller.hu

Egy nagyon jól értesült, ám neve elhallgatását kérő színházi kolléga a következőket mondta a lapnak:

Még nagyon az elején tartanak, de szakmán belül már nyílt titok, hogy lehet köztük valami (...) Pedig mindent megtesznek, nagyon ügyelnek arra, hogy ne lessék minden pillanatukat kíváncsi tekintetek. Ám az már árulkodó, hogy Kata ott volt a Puskás, a musical jú­niusi bemutatóján. Azt beszélik, utána kezdtek randizni. Mind a ketten nyitottak egy új kapcsolatra, de nem akarnak semmit elsietni, ráadásul óvatosak is, hiszen mindketten égették már meg magukat. Fiatalok, függetlenek, megérdemlik a boldogságot.

Szente Vajk házassága Erdélyi Tímeával négy éve futott zátonyra és egy ideje már újra egyedálló a Jászai-díjas színész és rendező. Dobó Kata hat év után szakított lánya apjával, illetve korábban, még a 90-es években volt egy rövid házassága is, emellett hosszabb kapcsolatai is voltak Andy Vajnával, Bochkor Gáborral, Anger Zsolttal, Zsidró Tamással.

A lap megkereste Szente Vajkot a hírrel kapcsolatban, de a színész nem kívánt nyilatkozni. Dobó Katát is keresték, de nem érték utol.

Forrás: blikk.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Designer
S melyikük lengeti a szivárványos zászlót?!
simmering73
Az, hogy fiatalok, költői túlzás, főleg a leányzó esetében. Az tény, hogy a legény 7 évvel fiatalabb.
namihami
Itt az újabb, 3 hónapig tartó. ""örök szerelem"".
Már tényleg röhejes kezd lenni.
Eladott Ország
Dobó Katára csak egy régi Hofi idézet jut eszembe: "Pénzért mindent! Pénzért? Szopok, nyalok, gombot varrok!" Tud filmet rendezni? Nem. És ha megfizetjük? De egyszer minden mese véget ér, véget kell, hogy érjen. Andy papa spórolt közpénze pénze elfogyott, addig is hajrá művésznő!
cdn.shortpixel.ai/client/q_lossy,ret_img,w_800/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/10/14635849399841453_800x600.jpg
Edmond Dantes
Sokkal egyszerűbb azoknak a neveit felsorolni,akikkel nem bújt még ágyba ez a Dobó.Egyébként igaza van,csak üzenem neki,hogy ha majd rám kerül a sor,énrám ne számítson.Ő már olyan,mint egy enyhén stikkes közös pohár, amiből sokan isznak..Én ragaszkodom a külön pohárhoz.
Designer
S melyikük lengeti a szivárványos zászlót?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.