Az RTL Klub még márciusban, vagyis hónapokkal az új törvény elfogadása előtt forgatott le egy olyan részt, amelyben egy leszbikus pár csókolózik.

Leszbikus csók csattant el hétfőn az RTL Klubon: most akkor mi lesz?

Fotó: RTL Most

Próbára teheti az ún. "pedofiltörvényt" az RTL Klub hétfői adása, amikor is a szokásos 12-es karikával került adásba egy olyan Barátok közt-epizód, amelyben két női szereplő (a tévésorozat Szekeres Dorka nevű szereplője, valamint a külföldről direkt az ő kedvéért hazatérő barátnője, Hédi) csókolózott – írja a Port.

Az Országgyűlés által nemrégiben elfogadott, nagy vihart kavart 2021. évi LXXIX-es törvény (ami a köznyelvbe mint „pedofiltörvény” került be) azonban kimondja:

„tilos tizennyolc éven aluliak számára pornográf, valamint olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg”.

Az RTL Klubtól a Portnál úgy tudják, Dorka és Hédi csókját még márciusban forgatta le a sorozat stábja – akkor azonban még szó sem volt a fenti jogszabályról. Amely alapján akár 18-as karikát kaphatnak az olyan filmek vagy tévésorozatok, amelyekben homoszexuális szereplők is vannak, „tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott” kategóriába, és ezzel a késő esti műsorsávba fognak átkerülni.

Forrás: port.hu

Címlapkép: RTL Most

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
@Shikari: sivár egy èleted lehet.faszkalap
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
134.bátor
@Shikari: sivár egy èleted lehet.faszkalap
Emmersson71
"a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti"

Ezt definiálja már valamelyik NER észlény!
csak úgy....
@Emmersson71: talán kérdezz rá @Málna:-ra ..
csak úgy....
@Shikari:az rtl. töl ingyen kapod a kupiban meg fizeted a leszbi showt!? te normális?
Bélabácsi
Dorkával és is szívesen smaciznék, + a Hédi, az már az Én koromban egy kicsit sok lenne a szívemnek...(kettejük életkora összeadva kb: annyi mint Én ahány éves vagyok)...de bő 40 évvel ezelőtt...azok a régi szép idők...
134.bátor
@Shikari: Igen,a buzik híresek arról,hogy tetszik nekik ha kèt nő csókolózik. Nekem tetszik, úgyhogy buzi vagyok. Fideszes logika
Emmersson71
@csak úgy...: Ő tudja a választ? Esetleg nemet váltott vagy leszbikus? Netán mindkettő ...
csak úgy....
@Emmersson71: amit a párt elvár töle! szopik,nyal,gombot varr..
NKF
Na ,elegem van az egész buzi propagandából!Az RTL is rohadjon meg a kurva anyjával együtt!
Meg nagy ívbe szarok az összes buzira!
Namely
"Leszbikus csók csattant el hétfőn az RTL Klubon: most akkor mi lesz?"
Semmi. Mondhatnám, hogy akkor most felébred a sok megélhetési rettegő, akik a náci diktatúrát vizionálják, de a valóság továbbra sem érinti meg őket.
Jól elvoltak eddig is az alternatív valóságban.
simmering73
@Bélabácsi: Remek szívgyógyszerek vannak Bélabácsi. Egy misét (akarom mondani pásztorórát) csak megérne az ügy. Én szintén zenész vagyok.
simmering73
@Shikari: Neked se a Dorka, se a Hédi nem való, neked ott van omió, nkf meg a többi buzi. Azon fuvolázz, fajgyökér.
FL4K
Miért képmutatók a homofób férfiak?
Mert a leszbikus játékokat kimondottan komálják, sőt, nagyon szeretnének két nővel is lenni, de mindeközben seggbe dugják a feleségüket (ahogy a buzik egymást), akit igazából nem is szeretnek, csak darabra meg van...
Aztán ütik vágják, meg leszúrják - akit állítólag szeretnek -, meg a falhoz vágják a tányér ételt, ha nem sikerül jól a paprikás krumpli...

Régen olvastam valami olyasmit, hogy valójában az ősember óta semmit nem fejlődött az emberiség szociálisan, társadalmilag, mentálisan - a technikai fejlődés ellenre!

Virágzó társadalmak tűntek el régen valamiért, és most is butul az egész világ - valamiért.
NKF
Most akkor mi van?Tényleg ennyi buznyák van nálunk?Nem tudom elhinni!De már rohadtul
undorító amit művelnek!
Namely
@FL4K: "Miért képmutatók a homofób férfiak?
Mert a leszbikus játékokat kimondottan komálják, sőt, nagyon szeretnének két nővel is lenni, de mindeközben seggbe dugják a feleségüket (ahogy a buzik egymást), akit igazából nem is szeretnek, csak darabra meg van...
Aztán ütik vágják, meg leszúrják - akit állítólag szeretnek -, meg a falhoz vágják a tányér ételt, ha nem sikerül jól a paprikás krumpli..."

1. Linkelnéd azt a statisztikát, amely megmutatja, hogy aki homofób, az szereti a leszbikus nőket, seggbe dugja a feleségét, akit -természetesen- ver, leszúr, majd falhoz vágja a tányért?

2. Ha nem tudod, ami nyilvánvaló, akkor felelnél arra a kérdésre, hogy mennyiben különbözöl azoktól a kuruc.info kommentelőktől, akik kiírják, hogy minden zsidó buzi, büdös, pedofil és pénzéhes?
ómió
Mi lesz? Ha nem "gyermekképzés" a cél meg a műsor, akkor semmi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.