Ahogy arról korábban beszámoltunk, Marsi Anikó és Palik László útjai elváltak. Sorra derültek ki újabb részletek a szakításról, és annak körülményeiről.

Marsi Anikót féltik az ismerősei új szerelmétől – más is egyetért Szulák Andrea véleményével
Fotó: TV2

Legutóbb az is kiderült, hogy gyermekeik Palikhoz költöztek. Pár napja pedig felröppent a hír, miszerint Marsi Anikó Szulák Andrea exével jár.

Szulák Andrea úgy kommentálta az eseményt

A mai hírek margójára… ahol még vannak tehetős elhagyott lövészárkok, ott lehet tartani tőle, hogy ő felüti a fejét. Nincs több mondanivalóm

Szulák Andrea exéről többen is úgy gondolják, hogy a férfi útját összetört szívek szegélyezik – írja a Blikk.hu.

Tények híradósáért aggódni kezdtek barátai:

bár úgy látják, Anikó most boldog, mégis rosszat sejtenek.

Marsi Anikó röviddel Palik Lászlóval történt szakítása után, Gáborral kezdett el randevúzni. 

Néhányan pedig fel is ismerték Anikó új kedvesét, sokáig Szulák Andrea énekes-színésznő, majd Agócs Judit színésznő kedvese volt.

A Marsi Anikóért aggódó barátok talán akkor rémültek meg leginkább, amikor olvasták Szulák Andrea bejegyzését, amit a közösségi oldalára írt.

Szakításukkor a férfi akkor nem gyászolta sokáig a régi szerelmet, pár hónappal később Agócs Judit színésznő mellett tűnt fel. A kapcsolat valódi szenvedélynek tűnt, a színésznő nem sokkal később már Gábor gyermekét hordta a szíve alatt.

Azóta sem derültek ki a pontos okok, de Judit hirtelen döntött és szakított a férfivel.

Öthetes terhesen én döntöttem úgy, hogy nem akarom tovább, mert nem működött a kapcsolat. Már nagyon régen akartam gyereket, csak nem jó kapcsolatokba futottam bele, ez most is így alakult, de az én döntésem volt

- így indokolta akkor a történteket a színésznő.

Judit most bővebben nem kívánt nyilatkozni lapnak, de annyit elmondott, Andrea posztjának minden szavát meg tudja erősíteni.

Marsi Anikó barátai közül egyre többen attól tartanak, nem biztos, hogy a tévés Gábor mellett találja meg a tartós boldogságot.

Olyan, mintha Gábor magányos ismert nőket keresne, ám egy idő után távozik, összetört szíveket hagyva maga után. Nem szeretném, hogy Anikó is erre a sorsra jusson

- mondta a Blikknek Marsi egy közeli ismerőse.

Forrás: Blikk.hu
Címlapkép: TV2

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem talált kaszton kívüli palit? Zavarná, ha az új bikája nem beltenyészet lenne? Muszáj ezeknek egymás levetettjeivel...?
Ha lesz egy kis időm, majd sajnálni fogom (ezt is)!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ágimami
Nem unalmas minden nap róla cikkezni??? Majd megoldják, MAGÁNÜGY!!!
ágimami
@Horizont: Biztos volt okuk, de én is beleroppannék!!!
namihami
Nem talált kaszton kívüli palit? Zavarná, ha az új bikája nem beltenyészet lenne? Muszáj ezeknek egymás levetettjeivel...?
Ha lesz egy kis időm, majd sajnálni fogom (ezt is)!
Málna
@namihami: Mitől lenne beltenyészet? Nem rokonok...Ebben az életkorban pedig már mindenki valakinek a "levetettje". Nem mindegy, hogy civilnek vagy ismert embernek a levetettje?
simmering73
@Horizont: Majd Marsinak is csinál egyet, hogy ne szomorkodjon a sajátjai után.
simmering73
@namihami: Ezek a luksógorok aztán időnként összeülnek és kitárgyalják az exeket?
namihami
@Málna: 13.37:. Hosszú!
Eddigi kommentjeidbe bele-beleolvasva, nem is próbálkozom.
Volna erre egy régi Alfonzó szlogenek:. ""Kinek van erre energiája?""
Málna
@namihami: Ne játszd az eszed...Ha nem tudsz válaszolni a kérdésemre, akkor ne válaszolj! De ez az állandó mellébeszélés ciki..:-)
namihami
@Málna: Számodra komoly és megoldhatatlan feladatot jelent egy irónikus megjegyzésnek a saját helyén való értelmezése? A ""beltenyészet"" nemcsupán a szaporodás (az még ezek leszármazottainak a jelenlegi életkoruk okán a jövő zenéje lesz---lásd anno a nemesi réteg kontra vagyon NEM-forgácsolódás problematikát) kifejezés az egymás közötti, minden erkölcsi skrupulus nélküli kefélésekre és a hónapokig, évekig tartó ""örökszerelmekre"" vonatkozik. Tudom, egy réteg számára már szinte az az erkölcstelen, ha egy házaspár 25-30-itakdalse évet tölt egymás mellett. De, legalábbis remélem, még nem hoz a 133 egy olyan törvényt, hogy bizonyos idő után kötelező legyen a váltás. Báááár, ahogy a fideszkádéenpés képviselők éjszakai egyéni módosító törvénybeadási metodikáját elnézi az ember, akár holnap ez is realizálódhat.
Málna
@namihami: Nem volt itt semmiféle irónia, de mellébeszélés az bőven van megint. Életedben nem volt egy jó nőd, bele vagy fásulva az unalmas házasságodba, és irigyled ezeket az embereket, akik mernek váltani, mernek boldogok lenni. Minden celebes hozzászólásodból ez jön le.
namihami
@Málna: Istenem, én annyira irígyellek azért a csodás, élményekkel teli életedért, amit a minden klasszissal és férfiassággal bíró éppen aktuális párod mellett élhetsz. Aki (kommentedből itélve) aztán, meghatározott időközönként aztán selejtezésre kerül és jön a következő Mr. Universum. Bizony, vannak még ilyen kommunista csökevények, akik képesek akár 1 (EGY) feleség mellett leélni azt az unalmas kis életüket. Ellentétben az ilyen nagyvilági hölgyekkel, mint pl. te is.
De, van egy kérdés, ami azért mégis fúrdalja az oldalamat: Hol találsz ennyi durbincsra? Vagy felváltva éled boldog életedet még néhány, itt is nicknévvel szereplő éppen az életedet aktuálisan megszépító partnereddel?
csipetke
@namihami: 11:16 Kerüld ki ezt a libát. Mindenkiről sokkal jobban tudja,hogy hogyan él,és még talán azt is,hogy hogy érzi magát.Idejár okoskodni,bár van az okos,aki hülyéskedik,és van a hülye,aki okoskodik.Ő az utóbbi kategória győztese. A pszichológus barátnőm azt mondja,hogy az ilyeneknek nemigen vannak hosszú,tartós kapcsolataik,mert hosszabb távon nem viseli el őket senki. Gondolj bele.- ha ilyen lenne a feleséged,már elástad volna a kert végiben,nem?Valami kisebbségi komplexusa lehet,amit úgy él ki,hogy idejár kötözködni-okoskodni
csipetke
@Horizont: 11:28 A lényeget nézve ugyanarra gondoltunk...:)
istván irén
Ki nem szarja le ezt az alkoholista picsát azzal kefél aki ráfanyalodik tök mindegy
namihami
@Horizont: @csipetke: Belépett a durbincs-klubba.
Én eddig és eztán is mindenkivel (Csizmás, omió, stb.) megpróbáltam az emberi társalgás nevű billentyűzeten kommunikálni. A személyeskedés vagy trágárság (lehetőség szerinti) mellőzésével.
Málnácska biztos egy nagyon aranyos nő a maga szintjén, csak sajnos, a jelek szerint, megmászta a poloska. Talán jó lenne, ha jönne valaki és rendesen megpermetezné... (na, ilyet én is tudok, ha akarok)
Aki Én
@Málna: Rendszeresen írsz óriási butaságokat, most is. Mindig tényként kezeled buta gondolataidat, amik többnyire nem is léteznek. Ezért van, hogy állandóan magadat vigasztalod, bátorítod, mert kívülről nem jön.
Mondtam már, rettentő rossz emberismerő vagy, érthetetlenül és alaptalanul nagy egóval.
Erre orbánimádatod a legékesebb bizonyíték, hogy többet ne is említsek.
Arról nem beszélve, hogy állandóan a ,,személyeskedést" kifogásolod.
Néha visszaolvasod magad?
Komolyan mondom, buta vagy az ilyen mértékű kritikához.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.