Berki Krisztián fékezéses ügyének ítéletével kapcsolatban legutóbb úgy nyilatkozott, hogy túl kemény az ítélet, szerinte másodfokon enyhíteni fognak.

Berki Krisztián Bruce Willissel példálózott bírósági ügye kapcsán

Ahogy azt korábban megírtuk, Berki Krisztián 2 év börtönbüntetést kapott az ominózus büntetőfékezős ügyért. Amikor az operatőrök és riporterek megpróbálták szóra bírni a folyosón, gyors léptekkel kikerülte őket, majd be is szólt nekik.

Az Indexnek adott interjújában, arra a kérdésre, hogy mit gondol a felesége, azt felelte:

A feleségem anyaoroszlánként védelmez minket. Mivel ő ott ült mellettem a baleset időpontjában, és ismeri a személyiségemet, azaz ismeri a showmant, akit a tévében és az interneten látnak a nézők, valamint a gondoskodó, felelősségteljes apát és férjet is, akit a külvilág nem feltétlenül lát meg bennem, tudja, hogy szándékosan semmi rosszat nem követnék el embertársaimmal szemben.

Felesége bízik abban, hogy másodfokon felmentik és megértik az emberek, hogy az ő férje a média fenegyereke, nem pedig az utca fenegyereke.

Berki azt is hozzátette:

Bruce Willist sem ítélik el azért, mert a Die Hardban megöl ötven embert, és nem akarják összemosni a karakterét a valós személyiségével – mondta az Indexnek Berki Krisztián. Felesége, Berki Renáta az elhangzottakhoz lapunknak hozzátette, hogy szerinte másodfokon minden bizonnyal felmentik a férjét, amint világossá válik, hogy a férjében semmilyen szándékosság nem merült fel.

Forrás: Index.hu
Címlapkép:TV2

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Aki még nem tudja mi az a kényszeres hazudozó az hallgassa csak meg Berkit és a kedves párját, nézzen bele a posztolt videóikba.
Yoda69
Latod Breki, neked is a Die Hard-ban kellett volna bunteto fekezned, akkor teged se iteltek volna el.
Emmersson71
Nem a bíróság mossa össze a karaktereid - azokat nem is kell összemosni, mert csak a "nagyképű, öntelt sznob bunkó és pofátlan Berki" létezik. Csak Berki kap büntetést, ahogyan anno Stohl vagy Zalatnay kapott.
gina
Ki ez az undor?? Bruce Willist még ki se mondja, olyan messze van tőle ez az orángután kocsma proli
sokanvagyunk
A busz kandi kamerája felvételét - szereplésével - ugyan elég sokan látták, de az érte kapott "javadalmazás" nemigen hasonlítható a színészéhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.