Már kifejezetten elege van a témából. 

Sári Évi elárulta, miért nem akar gyereket 43 évesen

Fotó: Facebook

A Story magazinnak mesélt arról, hogy már nem akar magyarázkodni arról, hogy miért nem akar gyereket hozni a világra. 

"Folyamatosan felteszik nekem a kérdést, mikor leszek feleség és anya. Már túl vagyok azon, hogy ezzel kapcsolatban magyarázkodjak. Csak az érdekel, hogy a legközelebbi barátaim tudják, hogy mi miért van. Amikor valaki ilyesmi iránt érdeklődik, aki igazából személyesen nem is ismer, ez tapintatlanság. Rengeteg korombeli szingli, gyermektelen nő van, és soha nem lehet tudni, hogy kinél mi van a háttérben. Lehet egy döntés, trauma, vagy valamilyen orvosi probléma. A közösségi oldalon is voltak, akiket le kellett tiltanom, mert a személyeskedésük átlépte azt a bizonyos határt. Nagyon kevés igazi barátom van, de ők nagyon régóta megvannak. Látszólag nyitott lány vagyok, de ez csak egy határig igaz. A legbelsőbb titkaimat csak nagyon kevesen ismerhetik. Igen, tudom, valóban olyan, mintha az életemben 10 évvel le lennék maradva. Hogy miért azt pedig csak nagyon kevesen tudhatják. Ez így is van rendjén."

- mondta a lapnak az énekesnő, aki arra is kitért, hogy a koronavírus okozta pandémia miatt rendkívül nehéz időszakot kellett átélnie.

"A tavaly nyári fellépéseim nagy része átkerült idénre. Bevallom ez érzelmileg, és anyagilag is rosszul érintett. Szabadúszó színész vagyok, cak akkor kapok pénzt, ha dolgozom. Hozzá kellett nyúlnom a tartalékaimhoz, amit másra szántam volna eredetileg, de a nagy részét fel kellett élnem. És én még viszonylag szerencsés vagyok: van saját lakásom, albérletet nem kell fizetnem, illetve nincs gyerekem, akit etetni, ruházni, iskoláztatni kell. Látom, hogy sokan még nehezebb helyzetbe kerültek, mint én."

- mondta Sári. 

Forrás: Blikk.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Mindenki maga tudja, hogy akar-e gyerekeket, vagy nem! Ebbe senki nem szólhat bele, és egyiket sincs joga senkinek megszólni. Nekünk 4 gyerekünk született, visszahallottuk az utcában, hogy biztos cigányok vagyunk... Ugyanakkor egy szomszédasszonyt azért szólták meg, mert "biztosan tett valamit, azért nincs gyereke". Egyeseknek semmi sem jó, az élő fába is belekötnek!
FL4K
Ez meg kija faszom?
Most látom, hallok róla életemben először!
Melyik kanálisból rángatták elő ezt a hülye picsát?
És kik gondolják komolyan, hogy bárkinek bármit is számít Sári Évi (ez meg kija faszom?!) véleménye a középkorúak gyermekvállalásról?

(kimehetek a mosdóba, mert valami nem stimmel a szememmel)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.