Hatalmas felháborodás volt, rengeteg komment érkezett a fesztivál közösségi oldalára. 

A Debreceni Nap írta meg, hogy a szerdán kezdődött Campus fesztivál nem indult túl jól: rengeteg, jeggyel már rendelkező fesztiválózó kényszerült tegnap 2-3 órás várakozásra, hogy bejusson a Campusra. Ezt az információt a szervezőkhoz címzet dühös Facebook-kommentek is megerősítették. 

A Campus szervezői tegnap hajnalban egy közleményt adtak ki a fesztivál Facebook-oldalán, amelyben ezt írták: 

"Az utóbbi négy évvel megegyező beeresztő kapacitással és személyzettel készültünk, annak ellenére, hogy a pandémiás helyzet miatt 30%-kal kevesebb belépő kelt el elővételben.

A pénztárak 14 órától már kinyitottak, a látogatók döntő többsége (83%) azonban – a korábbi érkezési szokásoktól eltérően – 18 óra után, egyszerre érkezett.

A védettségi igazolványok ellenőrzésének szigorából nem engedhetünk.

Sokan próbálkoztak a tavaly elmaradt fesztivál után visszaváltott, de papíralapon megmaradt – már érvénytelen – belépőkkel, ezzel jelentősen feltartva a sorokat.

Botrány: 2-3 órát kellett várakozni a Campus bejáratánál, a fesztiválozók teljesen kiakadtak

A szerdai napra megvásárolt, de be nem váltott napijegyek érvényesek a fesztivál bármely napjára, illetve július 31-ig visszaválthatók [email protected] címre írt levéllel (tárgy: jegyvisszaváltás).

Mindent megteszünk, hogy a bérletesek rohama után a következő napokban a beléptetés gördülékenyebb legyen, egyúttal kérjük, hogy a karszalagok átvétele kapcsán érkezzenek korábban a fesztiválozók, használják ki a pénztárak hosszú nyitvatartási idejét." 

Érdemes tehát odafigyelni azoknak, akik rendezvényekre mennek, hogy sokkal kevesebb az elővételes jegy mindenhol, mert az emberek kivárnak, és a helyszínen vásárolt jegyeknél meg hosszabb idő a vásárlás, így aztán nagy sorok lehetnek tömegrendezvényeken.

Forrás: Debreceninap.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És egy kérdés?
Egyáltalán, most éppen erre van szükség? Oltási bárca ide vagy oda...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.