Az Operaház egyik balettművésze szakmai kritikával illette az intézmény jövő évi programját, melynek Rubint Réka a főszereplője. 

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@simmering73: Én már azon sem lepődnék meg! Aki tudja csinálja, aki nem tudja tanítja!
RonaGyuri
Az ok egyszerű: Ókovács Szilveszter !! =))
Nessy
@RonaGyuri: De azért ezen nem tudod, hogy sírjál, vagy nevess! Én elhiszem a férjének, hogy hit,remény szeretet, ,meg ikon a neje, de azért lehetne némi önkritikája, még ha "hívják" is, hogy mit vállal el.
ágimami
Komolyan mondom, ez már viccnek is rossz!!! Nem tudom, kinek a beteg fejéből pattant ki ez az ötlet, de nem kellene keverni a szezont a fazonnal!!! (Balett művészeket edzeni???) Nem csodálom, hogy teljesen ki vannak kelve az Operaház művészei, nagyon jó lenne, ha ezt tényleg mégegyszer átgondolnák a szervezők és nagyon gyorsan korrigálnák!!

Azért azt még megjegyzem, ha "jéka" helyében lennék, én biztos nem vállaltam volna el, saját magát járatja le, hiába védi vemehensen a drága kis férje!!!

Mindenki maradjon meg a saját kaptafájánál!!!:DDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.