Korábban beszámoltunk arról, hogy Juratsek Julianna, az Operaház balettművésze kemény hangvételű posztban reagált arra, hogy Rubint Réka edzést tart jövő tavasszal a Magyar Állami Operaházban. A bejegyzésre Norbi is reagált.

Befutott az Operaház reakciója is a Rubint Réka-ügyben
Fotó: TV2

Az Index számolt be róla, hogy a bejegyzésre, a sajtóhírekre és az ezzel kapcsolatos indulatokra a Magyar Állami Operaház most sajtóközleményben reagált, amelyben megjegyzik, hogy

Rubint Réka az opera felkérésére, egyetlen alkalommal tart fitnesztréninget az erre önként vállalkozó kollégáknak.

Hozzátették, hogy Rubint Réka nem tart balettórát, az edzésen pedig az Opera minden munkatársa részt vehet, de az esemény maga nem kötelező. A programon a korábbi hírekkel ellentétben nem működik közre az Opera Zenekar sem,

mindössze az edzéshez szolgáló zene alapját képezik majd az erre az alkalomra kiválogatott és remixelt operamuzsikák az intézmények felvételeiből.

Azt is megjegyzik: Rubint Réka különleges edzése nagy érdeklődésre tarthat számot, és egyben bemutatja az Opera hivatalos megnyitás előtt álló Eiffel Műhelyházának tornatermét.

Az Opera megjegyzi azt is, hogy Rubint Réka neve

a művészvilágban sem ismeretlen, a meghívást eddigi fitneszedzői eredményei indukálták.

A mostani adok-kapok az Opera vezetését arra ösztönzi, hogy amennyiben marad szabad hely, minden hölgy számára megnyissa az eredetileg munkatársak számára tervezett rendezvényt – zárta közleményét az intézmény.

Forrás: Index.hu
Címlapkép: TV2

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: a réke magyarúl réka! tibim,te egyre ügyifogyibb...
terlasz
Ez azért nem ugyanaz, mint amiről a hiszti szólt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.